Min svakhet

Min svakhet - sjokolade - og penn og papir. Selv om vi har facebook og meldinger er det ingen ting som slår et julebrev på den gamle måte. Det trenger heller ikke være så langt. Det er tanken som teller, tenker jeg. Jeg vet i hvert fall at de som mottar brevene mine setter ekstra pris på det.

Og negelakken - det er multitasking på høyt nivå. Selv om jeg har nedslitte negleslumper så trenger de et strøk lakk av og til. Å jeg eier ikke en lakk selv, så denne har jeg "lånt" av Thea sitt store lager. For hun har en hel bataljon av regnbuens farger.



Ha en fin kveld!

Et lite problem

Vi har et lite problem. Eller vi og vi, fru blom. Jeg er så vant med å uttale meg i flertall. Det er vell ikke jeg som har et problem. Men når en av ungene mine sliter, så har jo jeg også et problem.  Lille tullemor har et avføringsproblem. Ikke det at det ikke kommer noe. Heller omvent. Det fosser rett og slett over. Og opp til 7 ganger daglig. Jeg er blitt imun mot grønn babybæsj. Det har faktisk gått så langt at jeg ikke en gang enser at jeg har grønn bæsjflekk på meg selv. Jeg rister bare på hode, å prøver å tørke det av.

Etter kveldsbadet på jentene. Nybadet, smurt med oljer og lukta helt himmelsk - DA eksploderer det på den hvite NYE håndduken min. Jaja,tenker jeg - så lenge det bare er der, så er det greit. Jeg har så vidt snudd ungen på rygg før ei ny salve skytes ut. Nå utover beinet hennes. Nå trenger jeg hjelp, så da må storesøster trå til. Med den ene hånda godt plassert over nesen holder hun et øye med sin lille bæsjkanon. Jeg får kastet håndduker på gulvet å tatt babyen opp i armene da jeg kjenner hun trykker til - i ren panikk dytter jeg den hjelpende storesøster unna da hun var farlig nært skuddhullet. 

SPLÆÆSSJJ utover det hvite gulvet på badet. Nå kjenner jeg at jeg har denne bæsjinga opp i halsen. Thea får fullstendig latterkrampe mens hun prøver å tørke opp grønn bæsj av gulvet. Og bittelillemor aner fred og ingen fare - og enser ikke det kaose av bæsj hun har stelt i stand for oss.

Da vi endelig hadde fått Kaja ren og badet likeså sa storesøster - mamma, æ gleda mæ tell ho Kaja skal begyn å gå på do.



Livet som tobarnsmamma er herlig♥

Julekjolene til jentene

 

 



Endelig fant jeg like kjoler til jentene♥ Kjøpt og betalt på Lindex ( eller det er sponset av barnas bestefar♥ )

Så stolt at hun sprekker

Ser det ikke er herlig ut med ei storesøster som vil dulle, bære og kose hele tiden? Thea er så stolt at hun sprekker, og Kaja.. ja, uttrykket hennes forklarer hva hun mener til tider.



Ønsker deg en nydelig fin vinterdag! Her i Lofoten er det blitt full vinter med en halv meter snø iløpet av natta.

Meld deg på give away`en min HER

Å ha ei søster

Hva har man søstre til? Jo, til å leke med. Men når de ennå er så små som Kaja er, da kan bruke dem som dukke.Vår  lillesøster er godt  vant til å bli brukt som" leke". Hun ligger som regel fornøyd på gulvet å følger med når storesøster leker både oppå og rundt henne. Og nå som Thea endelig får lov til å løfte litt på henne og flytte henne rundt på teppet - da er det ekstra stas å være storesøster. 

Når man har søsken, så har man en evig lekekamerat og en venn♥



God helg fra oss her i stormen til dere alle sammen!

Til hun flytter hjemmefra

Det kan selfølgelig være heftig for Thea å skulle dele mamma og pappa. For hun har jo tross alt vært alene om kjærligheten og oppmerksomheten i nesten 4 år. Thea har på ingen måte sloss om oppmerksomheten vår eller ei viser hun noen som helst tegn til sjalusi, heller motsatt. Hun viser stor kjærlighet for lillesøstra og vil innkludere henne i hverdagen. Thea har vokst kolossalt på dette året og blitt ei stor jente med både sterke meninger og vilje. Det er ikke til å stikke under en stol at trassen finnes fortsatt i henne. Og den regner jeg med ikke blir værende der til hun flytter hjemmefra. Men alt med måte. 


Kaja har fra hun var bare noen uker gammel ligget på gulvet under babygymmen slik at Thea har hatt mulighet til å se på henne, kose og snakke med henne når hun måtte ønske.  Thea elsker når vi "trenger hennes hjelp" under stell. Da holder hun for nesen mens hun hjeper så godt hun kan. Jeg ser det på henne at hun blir stolt - stolt fordi vi virkelig trenger hennes hjelp.

Iløpet av dagen vil Thea ha Kaja på fanget. Dette bare for å kose og for å kjenne hvor tung hun har blitt. Da lar jeg Thea få styre litt selv. Kaja er blitt såpass stor nå at hun tåler litt. Og Thea er så forsiktig som hun kan bli. Men hun blir fort lei og da er det veldig fint å levere henne tilbake.



Hvordan forholdet mellom jentene blir etter hvert blir spennende. Heng på så kommer DEL 2 om ikke så lenge.

God helg!

Les mer i arkivet » Desember 2013 » November 2013 » Oktober 2013
Jeg heter Therese og er en jente på 23 år som er mamma til verdens fineste jenter som er født 2 September ?09 og 23 Juli ?13.
I Januar 2012 flyttet vi fra Vesterålen og til Vakre Lofoten, da pappa Tony fikk seg fast jobb. I en alder av 22 år var vi begge ferdig utdannet som ambulansearbeidere.
Kos deg med de fine bildene mine, og hyggelige lesning. Hyggelige kommentarer blir jeg veldig glad for.

Og du..ta ikke ALT så dønn seriøst av det som står her. Noen av tekstene mine er ekstremt overdrevet bare fordi at det skal være morsomt å lese.

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Instagram

Mine prinsesser

Photobucket Photobucket

Kategorier

Arkiv

Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak mammaoglillemor. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Designet vises best i Safari og Google Chrome. Designet er ikke tilpasset mobil/iPad/iPhone. Noen forskjeller vil forekomme i Firefox.

Design og koding av Mamma Moen Design
Photobucket



hits