Akkurat den følelsen

Nesten blitt en trend for meg å legge ut bilder av stua som ser ut som det har vært barneselskap i syv lang år. Bildet ble tatt lørdags ettermiddag. Tony var akkurat kommet hjem fra Oslo der han hadde vært å hentet ny bil. Så derfor Ikea tingene ( nærmeste Ikea er 90 mil unna, så det var nesten julaften i stua). På spisebordet står noe av det jeg fikk da jeg gikk hårmodell for Nikita. Og vinflaska som Tony fikk av meg, den som vi senere drakk opp. På gulvet ligger det et pledd - eller det er et basseng i følge Thea. Så ligger klærne hennes som hun slengte i fra seg da hun skulle bade. Så har vi babyen, - som ligger å lufter seg.Ingen ting er så herlig som en liten fornøyd baby som ligger å lufter kroppen sin. Og rundt babyen ligger det leker for hver en smak, å til og med en liten rosa hund.

Under og på bordet er det typisk sånn "dagrot" som jeg liker å kalle det. Fjærnkontroller, telefoner og leker, og siden det var lørdag - en tom godteripose. Brusa som jeg serverte middagsgjestene tidligere på dagen står så fint nedenfor bordet å blir god og varm.


Selv om det kan se slik ut etter en lang dag, så når ungene er i senga så rydder jeg alltid. Den følelsen når det er stilt i huset, lysene er tent og stua ryddig - og begge ungene sover. Akkurat den følelsen er så god. Og når dagen har vært så fin, og du ser at de rundt deg har det bra - den følelsen er ennå bedre.

Håper at akkurat du har en slik god følelse i deg når din dag er over♥

#bakfasaden - vår forklaring

#bakfasaden går som en farsott på Instagram for tiden. Der de som kanskje bare viser bilder der det ikke er et støvkorn på mils omkrets, bruker lang tid på å style hvert bilde osv. Unødvendig bruk av tid, spør du meg. Men om du går igjennom alle de jeg følger på instagram finnes det mange av dem. Meningen med #bakfasaden er å vise "oss vanlige" mennesker at også dem er menneskelig i form av rot, unger og søl. Noen av dem prøver jo selføleglig alt for hardt, å viser stylet rot. Og noe tar bilde av en sokk på badegulvet å kaller bilde #bakfasaden

Stua mi. Bildet er tatt en ettermiddag. Dette er veldig typisk oss. Bordet vår er bestandig rot på. Enten kopp eller leker. Plata under bordet har jeg gitt opp å rydde. Det havner bestandig ting der. Teppet som ligger slengt i sofaen blir brettet hver dag, men uansett hvor mange ganger - fyker det fort ut igjen. Noen ganger blir det brukt som hav på gulvet eller som hytte over stolene. Babytingene som står fremme i stua er jo kommet for å bli - i hvert fall for en stund. Vippestolen er overhode ikke så pen å se på. Har ikke telling på hvor mange ganger jeg har snublet over den fordi den "plutselig" sto midt på gulvet.

Støvmagnet nr 1 er babygymmen. Et glorete rosa aktivitetssenter for lille sjefen. Passer overhode ikke inn i resten av interiøret, men et absolutt et must i hverdagen. Og for dere som har øynene med dere så har dere kanskje lagt merke til den hvite ulldotten som ligger i vinduet på hvert et bilde jeg har tatt av stua. Hun matcher kanskje veggene og noe av interiøret - men hun griser ut vinduene og HUN er grunnen for at jeg ikke kan ha så mye dilla dall i vinduene. Hun krever nemlig sine faste plasser, og står det noe i veien dytter hun det ned.


Men selv alt dette trives vi så fint her. Og Thea - hun vil jo helst ikke dra noen plasser.Bare være hjemme. Så noe riktig gjør vi.

Ha en flott dag da folkens♥ Baby K og jeg skal ut å nyte det fine høstværet, og på babysang.

Det er slik det ser ut

Det er altså slik det ser ut - det ser kanskje ut som høststormen som herjer ute, har kommet inn i stua ( og resterende av huset) men den gang ei. Det er jo bare 4 åringen som har drukket litt vann, tegnet litt, lekt litt med vesker og diverse - og til slutt byttet klær. For 4 åringen tror akkurat det sammen som pappaen sin - at klærne her i huset på magisk vis flyr selv i skittentøyskurven. Er ikke det merkelig? For mine klær havner aldri der, og jeg ikke selv fysisk kaster dem i kurven. Så mens 4 åringen og 24 åringen er på turning, rydder jeg en fei. Jeg er blitt ganske så god på speedrydding. 


Og under babygymmen ligger verdens fineste baby å ser på mammaen som løper rundt som en tulling i huset♥

Ha en fin ettermiddag!

Vandrende diskotek

Vår og sommer er virkelig på annmarsj. Å jeg har gjort huset klar til akkurat det. Jeg har ryddet bort stort sett alt av pynteting. Gjort stua mer åpen og rydddig. Mindre ting som kan støve ned. Jeg er vell ikke den som er ivrigst med søvkluten midt på sommeren, så da er det best at det er minst mulig her. Det ser nesten ut som vi skal flytte eller vi har nettopp flyttet inn. Men jeg liker det. Eneste som mangler er duker. Å det får bare være uten til jeg finner noen jeg liker.

Stort pluss er at når jeg finner frem alle tingene igjen, blir det som nytt igjen. I dag skinner sola i Nord, å Thea ble sendt i barnehagen med nye lilla blinkesko og ny strømpebukse. Jeg har egentlig vært veldig imot blinkesko ( syns rett og slett det er harry). Men det er tydeligvis veldig inn i venninnegjengen til Thea. Hun var stolt der hun gikk som et vandrende diskotek.

Ha en flott 16 Mai!

Ny lampe - nesten på helsa løs

Jeg bare DIGGER den "nye" lampa mi! Ny og ny - vi fikk den i julegave hos min kjære bestemor i Trondheim. Men først nå er den kommet opp. Problemet har vært at vi ikke har rukket opp til taket i trappa der den skulle henge. Vi har prøvd med forskjellige stiger, men neida. Det var umulig. Helt til i helgen. Da vi hadde besøk av lillebroren til Tony. Mens jeg var på seinvakt har Knoll og Tott fått lampa opp.

Tony var rimelig stolt over at endelig var den kommet opp. Å hvordan de fikk det til. Joda, lillebroren på skuldrene til Tony i trappa. Det hele holdt på å ende galt da lillebroren som satt på skuldrene, klemte så hardt rundt halsen til Tony at han nesten besvimte i trappa. Dagen etterpå så det ut som noe hadde prøvd å ta skikkelig kvelertak på han.Men lampa er fin, den gir et fint og lys og kult spill på veggene rundt. Og JEG er veldig fornøyd!

På et gammelt sminkebord står det

På Thea`s sminkebord flyter det nesten over av ting. Fra ei skummel godt sminket dukkehode, til bilde av oss to og sminke. 

Sminkebordet ble kjøpt brukt hos en nabo for 500 kr. Et par strøk med lilla bengalack, og det passet perfekt inne på et jenterom♥Ha en fin dag♥

Det kjæreste jeg eier av møbler

Noe av det kjæreste jeg eier av møbler er disse to sjenkene. De kjøpte jeg like før vi flyttet hit til Svolvær på et loppemarket. Mannen som solgte dem til meg hadde vell ingen aning om hva han egentlig kunne ha tatt for dem i pris. Da han sa 50 kr på stykk, trodde jeg han tullet med meg. Kan tro jeg var snar med å få dem ut å i bilen. Etter et par strøk med bengalack ble dem nydelig flott. Har fått mye skryt for dem. Dem pynter liksom opp hele stua vår.
Realitetsbilde, bedre enn katalog bilde

Jeg elsker de fridagene der jeg har HELE formiddagen for meg selv. Da kan jeg rote, vaske og rydde som jeg vil. Jeg kan spille så høy musikk jeg ( så lenge det er etter klokken 10 for å ta litt hensyn til leieboeren). Jeg har som regel aldri en plan om hva jeg skal bruke fridagen  min til. For om jeg legger en rydde og vaskeplan, - da er sjeldent jeg gidder. Bedre å ta dets om det kommer. I dag da jeg helt tilfeldig skulle inn i skapet i gangen, å ikk fant det lette etter - kastet jeg liksågreit alt på gulvet. Her var det mye som kunne vært pakket bort. Thea`s små strikkavotter og ulldresser som er for små. 

Sko, klær og ytterklær ble stappet i en sekk - får vente på loftet til lillesøster trenger det.Faktisk så liker jeg disse realitetsbildene bedre enn katalog bildene. Er du ikke enig? Bilder der man ser at det faktisk bor å lever i huset.

Gammel arvet vugge med ny farge

Denne har vært min. I mange år har den stått i kjelleren hjemme hos mamma og pappa. For ikke så lenge siden tok jeg den med hjem. Fargene var ikke helt 2013, så etter par strøk ble det en helt annen vugge.

Før:

Etter:Ble den ikke flott?

Rommet til Thea FØR og ETTER

Rommet til Thea før & etter:
Hva syns du?

Gult er kult

Male male male. Om jeg allerede er begynt med redebygging eller ei, det vet jeg ikke. Men plutselig har jeg tusen ting jeg må få gjort.  Stakkars Tony han bare sukker tungt, drar ut å handler alt jeg trenger og hjelper til. Først ut det storesøsters rom som skal males, ryddes og fikses. Den mørk lilla veggen skal bli lys, og noen av de hvite møblene får ny fresh farge. Thea var ikke helt enig at gult er kult. 
Ha en nydelig dag♥

Ikke så mye knæsj som jeg hadde ønsket

Jeg har ikke malt noe siden i sommer, og nå som formen er som den skal være - og jeg har fri. Da måtte det gjøres noe. Jeg har lenge gått å tenkt på den hvite tallerkenhylla til Thea. Den er så¨kjedelig. Jeg hadde lyst på litt mer farger på den. Så her en dag var jeg innom malebutikken å kjøpte maling. Egentlig hadde jeg bestemt meg for knall gul, men da jeg kom over sprayboksene ombestemte jeg meg.Den unge mannen bak disken var hundre prosent sikker på at jeg kun trengte kun en boks, og jobben var gjort på 5 minutter.
Ikke ble det mye knæsj farge som jeg ønsket, og hylla er bare halvferdig da boksen var tom. Utrolig kjedelig. 

De gamle kjedlige rammene mine fikk seg også en spray, og vips - HELT NYE RAMMER
Ha en flott dag♥

På kjøkkenet

Bilder av vårt kjøkken, som lovet. Her har jeg selvfølgelig ryddet en del før jeg tok bildene.  Gleder meg til den dagen jeg blir rik. Da blir det nytt flott kjøkken på oss.


Ha en flott dag♥

Her bor vi

Det ble spurt etter flere bilder av vårt hjem. Og her kommer dem.  Velkommen til oss♥ Ha en flott kveld♥

Et rødt bord

Om 2 timer braker det løs. Det jeg gleder meg mest til er middagen - pinnekjøtt♥Ha en flott kveld!Når pynter du?

Når skal du pynte til Advent? På Lørdag eller Søndag?

Frister veldig å gjøre det allerede nå - men skal klare å holde meg.
Da er det på`an igjen...

Huset er ryddet til helga. Hvis du ser bort fra det jeg har dyttet inn i skuffer og skap.  Så mye tid hadde jeg ikke, at jeg fikk gjort alt. Men 5 maskiner med klær er vasket, tørket og lagt på plass. Og sengene er skiftet på. Et skikkelig skippertak måtte til, da jeg ikke kan huske sist jeg vasket klær. Men nå finnes det ikke en skitten sokk i huset. Men bare vent til mannen kommer hjem fra jobb å slenger beggen med skittenklær i gangen. Da er det på`an igjen. Men jeg skal være snill, for hvem andre enn han hadde lagd ribbe til middag på en helt vanlig Onsdag. Jeg hadde gått å surket og drømt om ribbe i en evighet.

Nå skal jeg slappe litt av i sofaen, før jeg legger meg på nyvasket rom og rene sengklær. Noe av det beste som fins, faktisk!


Ha en flott kveld!

Dukkehus Før og Etter

Noe ganger er man kjempe heldig, å kommer over noen skikkelig kupp på nett. Tidligere i høst var akkurat jeg det.

For 150 kr fikk jeg dette, og 3 dukker.

Og så etter litt maling og litt tapet:

Litt gjennstår, men så ivrig som jeg er -klarer jeg ikke å vente med å vise. Dette blir julegaven fra oss, om jeg klarer å holde den sjult helt til da.

Æ fiksa det heilt sjøl

Jeg skal ikke lage noe stor sak av dette. Men se hva som hang på sin plass i går kveld da jeg kom hjem fra jobb. Det motsatte kjønn var rimelig stolt der han satt i sofaen. "æ fiksa det heilt sjøl", sa han. Selv om jeg har en stor misstankte om at han har fått litt hjelp av sin far. Det skal være usakt.

Nå er det ingen flere lamper som skal kjøpes og henges opp, i hvert fall for en stund. Det har jeg lovet Tony.Ha en fin dag alle sammen!

Ting tar tid

God morgen til deg som nettopp er stått opp, og god formiddag til deg - som meg- har vært oppe en god stund. Tid som denne, tiden man har alene på morgenen er veldig deilig. Jeg kan sitte i timesvis foran dataen å lese side opp og side ned av blogger, drikke kaffe - i dag iskaffe, noe som minner meg på at jeg nå er på min andre kopp. Det vil si at jeg må droppe to måltider i dag. Husker å ha lest at en kopp med iskaffe inneholder nok kalorier som det er i et mellom måltid. Det er jo så godt. Heldigvis er jeg ikke av den hysteriske typen, og tar det så det kommer.

Det spilles høy musikk mens jeg smårydder. Stakkars leieboeren som sikkert er blitt vekt av enten Skrillex eller Hjerteknuser. Det er fortsatt like tomt på veggene her i huset. Ting tar tid etter man har malt, må du forstå. 

Ha en flott dag!

 
Les mer i arkivet » Januar 2014 » Desember 2013 » November 2013
Jeg heter Therese og er en jente på 23 år som er mamma til verdens fineste jenter som er født 2 September ?09 og 23 Juli ?13.
I Januar 2012 flyttet vi fra Vesterålen og til Vakre Lofoten, da pappa Tony fikk seg fast jobb. I en alder av 22 år var vi begge ferdig utdannet som ambulansearbeidere.
Kos deg med de fine bildene mine, og hyggelige lesning. Hyggelige kommentarer blir jeg veldig glad for.

Og du..ta ikke ALT så dønn seriøst av det som står her. Noen av tekstene mine er ekstremt overdrevet bare fordi at det skal være morsomt å lese.

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Instagram

Mine prinsesser

Photobucket Photobucket

Kategorier

Arkiv

Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak mammaoglillemor. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Designet vises best i Safari og Google Chrome. Designet er ikke tilpasset mobil/iPad/iPhone. Noen forskjeller vil forekomme i Firefox.

Design og koding av Mamma Moen Design
Photobuckethits