En trang til å fortelle..

Juleferien som varte helt til påske, kanskje? Eller starte på nytt med blanke ark? Da jeg nevnte i forbifarten til min samboer at jeg muligens var lei av å skrive på bloggen, kom det kjapt tilbake " næimmen, det kan du ikke vær!!. Ka skal vi da læs?".

I 4 år har jeg sittet bak skjermen her. Delt både oppturer,nedturer, flytting og et nytt familiemedlem. Dere vet MYE, men ikke alt om oss. Jeg har mang enn gang gått rundt å diktet blogginnlegg i hodet mitt, søkt inspirasjon på nett og dratt meg i håret da ordene satt fast. Jeg har vært redd, nervøs og hatt mye glede av bloggen. Den har gitt meg så utrolig mye. Venner, bekjente og kunnskap. Jeg har søkt råd og gitt gode råd. Vi er liksom et egent lite samfunn vi bloggerne. 

 Jeg er født med skrivekløe. Å muligens en trang til å fortelle. Ikke nødvendigvis om oss. Samtidig handler det mye om tid. Tid og energi til bloggen. For jeg tørr nesten ikke tenke på hvor mye tid jeg har brukt på den. Heldigvis er den ikke for jeves - boken om livet vårt finnes her inne. Å etterhvert skal den mellom to permer. Den skal Thea få. Så kanskje om 14 år da hun ligger slengt på senga å leser om sitt liv mellom to permer. Håper vi fortsatt er her, sånn at vi kan dele den gleden med henne. 

 Det hadde jo vært synd om ikke Kaja også skulle få bok om seg selv. Hun blir vell hissig på meg. Ser det så for meg " 18 år og "forventer" å få bok om sitt liv - som sin søster Hun kommer til å tro at jeg var lat. At jeg ikke gadd mer. Litt er det vell i det også - at jeg er blitt lat. Og kanskje litt mer privat av meg. Og muligens mer voksen. For jeg føler vell kanskje også at jeg begynner å bli for "voksen" for blogging. Flau blir jeg i hvert fall hver gang noen nevner bloggen min. Det har jeg alltid blitt.


Vi skrives neste gang jeg føler for å fortelle noe♥

Følg meg mer enn gjerne på instagram, for der er jeg meget aktiv: mammabunes

 

7 kommentarer

Charlotte

01.01.2014 kl.22:28

Jeg syntes det alltid er hyggelig å titte innom, selv om jeg ikke kjenner deg. Koselig å lese det du skriver. Lykke til videre😊.
Charlotte: Veldig koselig at du liker det jeg skriver. Og at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar :) Tusen takk :D

Hilde

01.01.2014 kl.23:05

Kjenn mæ igjen i litt det du sei.. Æ følt at æ bei "førr voksen" førr bloggen. Sjøl om d egentlig ikke dekk heilt ka æ følt. Men æ bei åsså flau når bloggen blei nevnt, va mange fleire fjerne enn nære som visste om den førr å si det sånn. Æ syns du e tøff æ, som fortsatt tørr å ha bloggen selv om du sett me di følelsan innimellom. Æ savna skrivinga, æ savna bloggverden, å æ savna d fellesskapet... sjøl om æ ikkje trur æ kommer t å bruk tid på bloggen min nåkka meir. Synd.. Men æ storkosa mæ me å les andre sin, blant anna din:-) God nyttårsklem fra mæ å jentn:-)

Jeanette

02.01.2014 kl.12:41

jeg kjenner deg ikke, men syns det er veldig koselig å titte innom bloggen din :) mange smil har det blitt og jeg håper det blir mange fler :) godt nyttår :)

Camilla

02.01.2014 kl.18:42

Utrolig kjekt å titte innom bloggen. Å lese blogger er dagens høydepunkt av og til :-)du har to nydelige jenter :-)

Marte

20.01.2014 kl.15:16

Du har en kjempefin blogg, og to fantastiske jenter! Har fulgt bloggen din siden Thea var året tror jeg, og jeg har storkost meg :) Du har en god humor, og er kreativ og flink. Kommer til å savne deg hvis du slutter helt :)

Anonym

29.01.2014 kl.14:14

Flott bligg som jeg liker å lese :) fulgt m i flere år :) håper du fortsetter når du selv har lyst :)

Lene

20.04.2014 kl.22:22

Savner innlegg her på bloggen :) har en datter på samme alder som Kaja, synes det er så morro å lese om deres hverdag :)

Skriv en ny kommentar

Jeg heter Therese og er en jente på 23 år som er mamma til verdens fineste jenter som er født 2 September ?09 og 23 Juli ?13.
I Januar 2012 flyttet vi fra Vesterålen og til Vakre Lofoten, da pappa Tony fikk seg fast jobb. I en alder av 22 år var vi begge ferdig utdannet som ambulansearbeidere.
Kos deg med de fine bildene mine, og hyggelige lesning. Hyggelige kommentarer blir jeg veldig glad for.

Og du..ta ikke ALT så dønn seriøst av det som står her. Noen av tekstene mine er ekstremt overdrevet bare fordi at det skal være morsomt å lese.

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Instagram

Mine prinsesser

Photobucket Photobucket

Kategorier

Arkiv

Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak mammaoglillemor. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Designet vises best i Safari og Google Chrome. Designet er ikke tilpasset mobil/iPad/iPhone. Noen forskjeller vil forekomme i Firefox.

Design og koding av Mamma Moen Design
Photobucket
hits