Plutselig er dagen her

Store & små sover. Mia ligger strak ut på sofaen med beina til værs. Huset er ryddet og pyntet i rødt ( alt for tidlig,jeg vet..) Jeg har pakket inn de aller siste julegavene. Og jeg kan endelig si at vi er klar. Bare en liten tur på butikken for å handle godteri så kan jula bare komme. Desember måned har gått så alt for fort. Den gjør vell det hvert år egentlig. Men når jeg ser på Kaja hvor mye som har skjedd bare nå de aller siste dagene. Hun er liksom ikke baby lengre. Hun snurrer rundt på gulvet som en snurrebass. Hun hermer etter hver bevelgelse vi gjør. Og får hun tak i en kopp eller en nese, så kliper hun tak.  Hun babler om en foss, og smiler til de hun kjenner. 

Timeplanen vår denne uka er stappefull. Selv om jobben min er her hjemme, er det aldri et ledig øyeblikk. I morgen er det avslutting på turninga for i år. Da blir det godteri og brus for alle penga. Thea foreslo at hun skulle ha med seg brødskiv og saft, for hun kom til å være så sulten. Slik fornuftighet har hun ikke fra meg. I morgen er det også duket for Kaja`s 5 mnd konrtoll og sprøyter, og i tillegg julelunsj med damene og babyene fra Babysang. 

Torsdag er min pappa her med hurtigruta. Så da må vi ned på kaia å besøke han. Fredag har vi invitert til tacokvelds. Da blir det fult hus med unger og voksne. Kjenner jeg gleder meg veldig til en koselig kveld med venner. Veldig lenge siden vi har invitert til mat i dette huset. Det tok liksom slutt da jeg ikke kunne drikke vin til maten. 

Lørdag får vi besøk av min svigerbror med familie. Og søndag er blank - enn så lenge. Mandag er lillejulaften, og da kjører vi til Stokmarknes. Min mamma har bursdag. Så da feirer vi bursdag og pynter tre. 

Så er det plutselig dagen her... Å i år gleder jeg meg ekstra!♥Om du er i rute eller ei, så kos deg i kveld. Jul blir det uansett!

5 kommentarer

Jeg er helt i rute heldigvis:) Venter bare på julekvelden nå:) Gleder meg til å sette opp og pynte juletreet:)

Mamma til Tobias og Dennis

18.12.2013 kl.08:52

År ikke lenge til jul nå nei :-)
Mamma til Tobias og Dennis: Jeg gleder meg :)
Ronja 20år: Så flott :) Ha ei trivelig tid før jul :)

Charlotte

18.12.2013 kl.22:11

Vi også gleder oss enormt mye til fri og juleferie. Kos deg med dine og ta en velfortjent pause :). GOD JUL :)
Charlotte: Tusen takk :) Og det samme til deg og dine. God jul :)

Skriv en ny kommentar

Jeg heter Therese og er en jente på 23 år som er mamma til verdens fineste jenter som er født 2 September ?09 og 23 Juli ?13.
I Januar 2012 flyttet vi fra Vesterålen og til Vakre Lofoten, da pappa Tony fikk seg fast jobb. I en alder av 22 år var vi begge ferdig utdannet som ambulansearbeidere.
Kos deg med de fine bildene mine, og hyggelige lesning. Hyggelige kommentarer blir jeg veldig glad for.

Og du..ta ikke ALT så dønn seriøst av det som står her. Noen av tekstene mine er ekstremt overdrevet bare fordi at det skal være morsomt å lese.

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Instagram

Mine prinsesser

Photobucket Photobucket

Kategorier

Arkiv

Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak mammaoglillemor. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Designet vises best i Safari og Google Chrome. Designet er ikke tilpasset mobil/iPad/iPhone. Noen forskjeller vil forekomme i Firefox.

Design og koding av Mamma Moen Design
Photobucket
hits