Det har vell aldri skjedd før

Å huffda, jeg har jo en blogg som jeg overhode ikke har tenkt på i helga. Det var det som slo meg da jeg atter en gang prøvde å få min lille speedy baby til sove da klokken bare var så vidt passert 04.30. Tjaa, kanskje vi bare da skal stå opp så får jeg i hvert fall noe ut av dagen, tenkte jeg. 

Egentlig så er man jo tullete som tenker slik. Men jeg har lært at om jeg da blir liggende å bli mer og mer irritert for at Kaja ikke vil sove noe mer, så blir det bare verre. Så da står man heller opp. Armer og bein gikk i hundre da hun forsto at hun hadde vunnet denne kampen, og vi sto opp. Sånn egentlig er det helt greit for meg å stå opp så tidlig, så lenge jeg ikke er trøttt. Men som en mammakropp og mammasinn har den lært etterhvert overleve på lite søvn. Utrolig kjekt til tider. I hvert fall nå som det er mørketid å mange sliter ekstra.

Planen for å stå opp så tidlig er da å aktivisere seg selv og babyen slik at vi igjen blir trøtte etter en time. No problemo. Men da jeg tar i døra på stua går strømmen. Fint, flott og supert!, tenkte jeg. Hva nå? Skal vi sitte her i bekkmørkna? Jeg måtte jo ha tv, data, kaffe og varme.

Det er lenge siden eller det har vell aldri skjedd, at jeg tenner flust av stearinlys og tenner i ovnen så tidlig. Nøyaktig en time etterpå ligger vi begge på sofaen å rimelig smal på øynene. Bittelillemor sovner med en gang, mens jeg blir bare liggende. Typisk!

På slaget en time senere er lille babykroppen like spinnvill i sofaenden, å da er det bare å komme seg opp igjen. Men NÅ er kroppen og hodet trøtt. Veldig trøtt. Da passer det ekstra fint at Jul i Svingen er på tv. Så kommer Thea ned trappa. Med håre alle veier. 

Så koselig det var her, mamma sier hun - før hun tar sats å hopper opp i sofaen sammen med oss. 

Nå skal jeg sove litt igjen. Det gjelder å ta igjen litt tapt søvn når man kan. 
Én kommentar

Kor nydelig ho e <3
Håper du får tatt igjen litt søvn og at Kaja lærer seg å sove litt lengre;) Skjønner ikke at du overlever :O

Skriv en ny kommentar

Jeg heter Therese og er en jente på 23 år som er mamma til verdens fineste jenter som er født 2 September ?09 og 23 Juli ?13.
I Januar 2012 flyttet vi fra Vesterålen og til Vakre Lofoten, da pappa Tony fikk seg fast jobb. I en alder av 22 år var vi begge ferdig utdannet som ambulansearbeidere.
Kos deg med de fine bildene mine, og hyggelige lesning. Hyggelige kommentarer blir jeg veldig glad for.

Og du..ta ikke ALT så dønn seriøst av det som står her. Noen av tekstene mine er ekstremt overdrevet bare fordi at det skal være morsomt å lese.

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Instagram

Mine prinsesser

Photobucket Photobucket

Kategorier

Arkiv

Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak mammaoglillemor. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Designet vises best i Safari og Google Chrome. Designet er ikke tilpasset mobil/iPad/iPhone. Noen forskjeller vil forekomme i Firefox.

Design og koding av Mamma Moen Design
Photobucket
hits