Lurt av en 4 mnd gammel baby

Lille Baby makrell som holder det gående til det er leggetid for voksne. Makrellen legger seg fint for å sove kl 19. Men på slaget en time etterpå er hun lys våken, sint og lei. Og til tider irriterende lys våken og blid. Og siden pappaen ikke klarer å motstå når blidfisen slår til, er det mammaen i huset som står for leggerutinene. Rart at de mannfokene skal være så forbanna lett å overtale. Smil og le litt, så får du komme opp i stua. Det har nemlig Kaja funnet ut av. Pappaen er lurt av en 4 mnd gammel baby.

En blandig mellom sliten, trøtt, vondt i munnen og kanskje litt luft i magen - det høres i hvert fall slik ut. Det braker sånn inne på rommet hennes på kveldstid, at i går fikk jeg slylden for fisen. Men søt er hun, selv om hun ikke vil sove når jeg trenger det aller mest. Hun har vært så flink siden hun kom til verden, så en eller annen gang måtte jo hun også tulle litt på kvelden. Det er jo  nesten obligatorisk når man har fått baby. Man forventer sene kvelder og nattvåk. Heldigvis sover hele gjengen på natta. Om ikke, så hadde denne mammaen dratt av seg noen hårtufser.

Og nå, som lille makrellen min sover - så skal jeg bake babytreff-snurrer. For i dag er det vår tur til å ha besøk av så mange flotte jenter & babyer. Og avisen kommer i tillegg. Så det blir super spennende. Ha en nydelig dag!

 

4 kommentarer

Charlotte

12.12.2013 kl.10:19

Høres ut som en hyggelig dag. Kos dere 😊.
Charlotte: Det blir det helt sikkert :) Takk det samme :D

Mamma til Tobias og Dennis

12.12.2013 kl.13:25

Kos dere masse :-)

Iselin - Ung 2 barns mamma

12.12.2013 kl.13:26

Det er typisk det, det er de som styrer huset :P

Kos deg på mammatreff :)

Familieglimt

12.12.2013 kl.20:37

Ha ha herlig! =)

Skriv en ny kommentar

Jeg heter Therese og er en jente på 23 år som er mamma til verdens fineste jenter som er født 2 September ?09 og 23 Juli ?13.
I Januar 2012 flyttet vi fra Vesterålen og til Vakre Lofoten, da pappa Tony fikk seg fast jobb. I en alder av 22 år var vi begge ferdig utdannet som ambulansearbeidere.
Kos deg med de fine bildene mine, og hyggelige lesning. Hyggelige kommentarer blir jeg veldig glad for.

Og du..ta ikke ALT så dønn seriøst av det som står her. Noen av tekstene mine er ekstremt overdrevet bare fordi at det skal være morsomt å lese.

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Instagram

Mine prinsesser

Photobucket Photobucket

Kategorier

Arkiv

Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak mammaoglillemor. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Designet vises best i Safari og Google Chrome. Designet er ikke tilpasset mobil/iPad/iPhone. Noen forskjeller vil forekomme i Firefox.

Design og koding av Mamma Moen Design
Photobucket
hits