Et lite problem

Vi har et lite problem. Eller vi og vi, fru blom. Jeg er så vant med å uttale meg i flertall. Det er vell ikke jeg som har et problem. Men når en av ungene mine sliter, så har jo jeg også et problem.  Lille tullemor har et avføringsproblem. Ikke det at det ikke kommer noe. Heller omvent. Det fosser rett og slett over. Og opp til 7 ganger daglig. Jeg er blitt imun mot grønn babybæsj. Det har faktisk gått så langt at jeg ikke en gang enser at jeg har grønn bæsjflekk på meg selv. Jeg rister bare på hode, å prøver å tørke det av.

Etter kveldsbadet på jentene. Nybadet, smurt med oljer og lukta helt himmelsk - DA eksploderer det på den hvite NYE håndduken min. Jaja,tenker jeg - så lenge det bare er der, så er det greit. Jeg har så vidt snudd ungen på rygg før ei ny salve skytes ut. Nå utover beinet hennes. Nå trenger jeg hjelp, så da må storesøster trå til. Med den ene hånda godt plassert over nesen holder hun et øye med sin lille bæsjkanon. Jeg får kastet håndduker på gulvet å tatt babyen opp i armene da jeg kjenner hun trykker til - i ren panikk dytter jeg den hjelpende storesøster unna da hun var farlig nært skuddhullet. 

SPLÆÆSSJJ utover det hvite gulvet på badet. Nå kjenner jeg at jeg har denne bæsjinga opp i halsen. Thea får fullstendig latterkrampe mens hun prøver å tørke opp grønn bæsj av gulvet. Og bittelillemor aner fred og ingen fare - og enser ikke det kaose av bæsj hun har stelt i stand for oss.

Da vi endelig hadde fått Kaja ren og badet likeså sa storesøster - mamma, æ gleda mæ tell ho Kaja skal begyn å gå på do.Livet som tobarnsmamma er herlig♥

6 kommentarer

Charlotte

06.12.2013 kl.20:34

Må bare smile, enig med storesøster, godt når de begynner å gå på do 😊.Kos deg med de to små og ha en kjempefin helg 😷.
Haha, må bare le av dette altså! For en herlig storesøster! Håper der finner en løsning på dette:)

Nina

06.12.2013 kl.21:24

Hun får jammen sagt det:)

Kari Petrine

07.12.2013 kl.09:16

Så stor ho lillesøster har blitt! :o ♥

Hehe, ser dæ førr meg.. Har dessværre ingen råd å kom mæ, men får ho fremdeles kun "flytende" føde?
Kari Petrine: Ho voks så alt for fort :/ <3
Ho får et grøtmåltid iløpe av dagen. Vess det fortsett sånn må vi ta en tur tell legen tenker æ

Julia

07.12.2013 kl.18:55

Haha! Så søte de er!!!
Julia: Tihi :) Enig med deg.

Skriv en ny kommentar

Jeg heter Therese og er en jente på 23 år som er mamma til verdens fineste jenter som er født 2 September ?09 og 23 Juli ?13.
I Januar 2012 flyttet vi fra Vesterålen og til Vakre Lofoten, da pappa Tony fikk seg fast jobb. I en alder av 22 år var vi begge ferdig utdannet som ambulansearbeidere.
Kos deg med de fine bildene mine, og hyggelige lesning. Hyggelige kommentarer blir jeg veldig glad for.

Og du..ta ikke ALT så dønn seriøst av det som står her. Noen av tekstene mine er ekstremt overdrevet bare fordi at det skal være morsomt å lese.

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Instagram

Mine prinsesser

Photobucket Photobucket

Kategorier

Arkiv

Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak mammaoglillemor. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Designet vises best i Safari og Google Chrome. Designet er ikke tilpasset mobil/iPad/iPhone. Noen forskjeller vil forekomme i Firefox.

Design og koding av Mamma Moen Design
Photobucket
hits