O`hellige tid

O` hellige adventstid og alt det koselige som hører med. Her i huset på toppen er alt i sjønneste orden. Så nå kan jula bare komme. Syv slag er for lengst bakt, huset er totalt vasket og ryddet og alle julegavene er kjøpt,  og pakket inn.

I whish! - Bildet under beskriver vell tider og stunder hjemme oss. Selv om jeg er i permisjon sliter jeg overhode ikke støvkluten. Prosjekt Perfekt julebilde som dere ser resultatet av nedenfor kan også beskrive hvordan vi som foreldre følte oss da speedy nr 1 og 2 skulle i seng. Rimelig svette tilstander. Og når endelig det er stille, så stille at du kan høre ei mus - da slenger du deg på sofaen. Og da gleder man seg bare til neste dag. For da er det en ny dag med de aller herligeste barna♥Ha en flott kveld!

10 kommentarer

Hærlig!

Kjenner meg så grusomt igjen!:P permisjonstida må berre opplevast for å forstå at det ikkje berre er å sitte heime å kose:p ivertfall når nr 2 kjem:) 1 er som 1 og 2 er som 1000:p

Men non år eg går skule så får eg faktisk huset til å sjå noke lunde bra ut:) Grunnen til det er så enkel å grei at når barna er i barnehagen og du IKKJE vil lese eller skrive oppgåve. Ja, då rydder du;P ¨¨Kos dokke i jula!:) Digger din blogg! :D

Rebecca Eugenie

05.12.2013 kl.22:12

For et herlig bilde. Jeg elsket det!

-Beccy <3

Marit

05.12.2013 kl.22:26

Fantastisk bilde :D

Marte

05.12.2013 kl.22:35

I wish **
Marte: Det går fort i svingene her altså :) Takk for at du da er så oppmerksom :)
Marit: Takk takk :)
Rebecca Eugenie: Tusen takk for det :)
Vart mamma til to jenter før e: Ikke sant. Mange tror vi har allverdens tid til alt mulig. Kos dere så mye dere også <3 Ditto til deg.
Ja, folk trur at når man alikevell går heime så BØR huset vere skinnande reint. VEl prøv det seier berre eg;D Hehe! :D

KOs deg <3

Marte

06.12.2013 kl.17:18

Bare hyggelig :)

Har fulgt med bloggen din en god stund nå, og jeg blir imponert over hvor flink du er. Du klarer alltid å få et smil om munnen på meg hvertfall, med både tekst og bilder :) Du har altså så nydelige jenter!
Marte: Tusen takk for fine ord :) Blir så glad når noen setter pris på det jeg skriver

Skriv en ny kommentar

Jeg heter Therese og er en jente på 23 år som er mamma til verdens fineste jenter som er født 2 September ?09 og 23 Juli ?13.
I Januar 2012 flyttet vi fra Vesterålen og til Vakre Lofoten, da pappa Tony fikk seg fast jobb. I en alder av 22 år var vi begge ferdig utdannet som ambulansearbeidere.
Kos deg med de fine bildene mine, og hyggelige lesning. Hyggelige kommentarer blir jeg veldig glad for.

Og du..ta ikke ALT så dønn seriøst av det som står her. Noen av tekstene mine er ekstremt overdrevet bare fordi at det skal være morsomt å lese.

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Instagram

Mine prinsesser

Photobucket Photobucket

Kategorier

Arkiv

Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak mammaoglillemor. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Designet vises best i Safari og Google Chrome. Designet er ikke tilpasset mobil/iPad/iPhone. Noen forskjeller vil forekomme i Firefox.

Design og koding av Mamma Moen Design
Photobucket
hits