Svar på spørsmålsrunden

Ka e favorittan dine tel baby når det gjeld: klea, leka og "hygiene"?

♥ Når det gjelder klær er jeg blitt mer bevist på at jeg handler klær med god kvalitet. Jeg kjøper heller en body fra Joha til 200 kr, enn 2 bodyer på H&M til samme prisen. Kaja har lite klær. Men det hun har er av god kvalitet. Jeg er veldig glad i NameIt, Joha, Nøstebarn,LilleLam for å nevne noen. 

Når det kommer til leker har Thea i alle formern, "merker" å fra både dyre og billige kjeder. Kaja har også fra forskjellige butikker. På bade av hygienartikkler har vi mest SebaMed og naturprodukter. Ellers har jeg veldig tro på rent varm vann. 

hva gikk du 1 året på vgs?

♥Da jeg gikk Helse & Sosial på Stokmarknes vidregående skole. Føles som en evighet siden, å det er det vell. Et veldig lærerikt år som jeg sent vil glemme. Jeg lærte mye om meg selv det året, og fikk venner for livet. Tony gikk forresten i klassen min da, og vi var veldig gode venner.

hva ville du bli da du var yngre?

♥Har bestandig hatt lyst på min egen kaffebar eller jobbr i butikk. Alltid vært en drøm.

vet Thea hva hun vil bli?

♥Det var en stund hun skulle jobbe på Rema å pipe varer, som hun sa. I dag da hun fikk samme spørsmålet sa hun at barnehagen var jobben hennes. 

hvor skal dere være på julaften?

♥I år som alle andre jul skal vi være hjemme hos mine foreldre. Sammen med oss skal svigerfar, tante, søskenbarn og bestemor. Så til sammen blir vi 10 voksne og to barn.

Hvor lenge har du å samboeren vært ilag?

Vi har vært sammen i 7 år. Helt sykt så lenge egentlig. Men tiden går i flott selskap.

Hva er det beste/verste med å ha barn?

♥Her kunne jeg har svart med en hel roman til svar. Men for å gjøre det enkelt å greit:

Beste: Kjærligheten, lykken, minnene

Værste: sure unger, trass, sykdom, skavanker et svangerskap gir deg

Kan du si litt om din barndom?

♥Å hvor skal jeg begynne. Er vokst opp på en liten plass i Nord. Bodd i 3 forskjellige hus i hele min barndom. Mammaen og pappaen min er fortsatt gift. Min pappa jobber på hurtigruta der han er 3 uker på, og 3 uker hjemme. Har hatt en helt vanlig oppvekst med ingen turbulanse overhode. Har en lillebror som er 4 år yngre enn meg som jeg har bestandig følt et stort ansvar for. Har bestandig hatt gode venner rundt meg, og aldri manglet noe. Sommerferiene dro vi alltid til syden. I oppveksten hadde vi både hytte og båt som ble brukt. Er vant med å dra på tur i skog og mark. Har alltid vært ei jente som gjorde som jeg fikk fortalt. Har aldri i mitt liv kommet forseint til noe. Var sånn passe god på skolen. Da jeg begynte på ungdomsskolen hadde jeg et lite "opprør".

Hva er det beste med samboeren din?

At han har så omsorg for oss alle sammen.

Har Kaja også et mellomnavn?

Kaja har ingen mellomnavn. Ser at Thea har såpass langt navn byr på problemer når hun etterhvert ska skrive under på diverse.

Hva liker du å best å gjøre på fri tiden - med og uten barn ?

Jeg er veldig glad i å dra på tur. Trenger ikke å være så langt, men bare ut slik at ungene kan kose seg. Når jeg skal  kose meg alene eller med venner så er en skikkelig fest aldri feil. Eller drapå kafe.

Hva fyller du dagene i permisjon med?

Jeg har evig nok å henge finregene i. Vi er med på babysang hver Onsdag. Og en dag i uken møtes vi i fra barselgruppen vi hjemme hos hverandre. Og om været er bra triller vi tur med andre mammaer hver dag. Også har jeg et hus somav og til trenger litt omsorg. Å en samboer som også har fri på formiddagene noen ganger.Har du begynt med noe fast føde til Kaja?

2 uker før hun ble  4 mnd fikk hun grøt første gangen. Hun er overhode ikke så begeistret for det. Har prøvd med litt annen mos som banan, men det var ikke suksess i det hele tatt. Det med grøten tar vi det med ro. Hun spiser litt mer for hver dag som går. Men om det metter mer, det vet jeg ikke. Hun sover i hvert fall ikke noen lengre på natta enn hun gjorde før vi begynte med grøt.

Hvordan er det å campe med en baby?

Det er til tider veldig trangt. Nå har ikke Kaja og jeg vært så forferdelig mye å overnattet i campingvogna. Men alt går, om man vil.

Hvordan fungerer det med barn og to foreldre i turnusarbeid?

Det fungerte ikke, så derfor jobber jeg dagvakter på et sykehjem. Rett og slett. Jobbe døgnbaserte vakter skal jeg gjøre når barna er blitt større,tenker jeg.

Har dere noen faste rutiner om morgene og kvelden for barna, og har det blitt anderledes etter at Kaja kom?

Thea og Kaja har samme leggetid, stort sett. De spiser kveldsmat, bad og så i seng. Veldig greit ha begge i seng til samme tid. 


Tusen takk til alle som la igjen spørsmål!

Ingen kommentarer

Kan jeg da spørre hva hele navnet til Thea er?:)

Skriv en ny kommentar

Jeg heter Therese og er en jente på 23 år som er mamma til verdens fineste jenter som er født 2 September ?09 og 23 Juli ?13.
I Januar 2012 flyttet vi fra Vesterålen og til Vakre Lofoten, da pappa Tony fikk seg fast jobb. I en alder av 22 år var vi begge ferdig utdannet som ambulansearbeidere.
Kos deg med de fine bildene mine, og hyggelige lesning. Hyggelige kommentarer blir jeg veldig glad for.

Og du..ta ikke ALT så dønn seriøst av det som står her. Noen av tekstene mine er ekstremt overdrevet bare fordi at det skal være morsomt å lese.

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Instagram

Mine prinsesser

Photobucket Photobucket

Kategorier

Arkiv

Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak mammaoglillemor. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Designet vises best i Safari og Google Chrome. Designet er ikke tilpasset mobil/iPad/iPhone. Noen forskjeller vil forekomme i Firefox.

Design og koding av Mamma Moen Design
Photobucket
hits