Rart,trist og med glede

Jeg sitter å gnir meg i øynene. Ikke fordi jeg ikke har sovet i natt, for det har jeg. Men fordi uka har gått så fort. Med skikkelig dritt vær de første dagene av uka fikk jeg gjort mye i huset. Med Thea i barnehagen, Tony på jobb og Kaja som sov opptil 4 timer i vogna, da ble det gjort litt av hvert i huset. Ondag var det duket for babymasassje kurs. Utrolig lærerikt. Det er noe jeg kommer til å ha veldig nytte av. Prøver å bruke noe av grepene jeg lært hver kveld mens bittlillemor ligger på stellebordet.

På Torsdag var Thea i kirka for å øve til hun skal motta 4 årsboka. Ungen har ventet hele uka på den dagen, og hun kunne ikke sitte stille. Det var kjempe stas å være i kirka. Og da vi kom for å hente henne fikk vi en leksjon om hvem Jesus er, og hvordan han ser ut. Viste du at Jesus er helt hvit? Å man bare kan se han om man lukker øyenene? Det er helt sant. Thea så han på soverommet sitt den kvelden.

I går solgte jeg vugga til Kaja. Nesten så jeg måtte gråte en skvett da vi pakken den ned. Utolig rart, trist og med glede at hun er blitt så stor at vugga var knapp. Nå har Kaja fått seg sprinkelseng. Senga er kjøpt brukt, å trenger seg en malingsskvett eller to, da da har jeg noe å pusle med neste uke også.

I går pyntet til advent her i huset. Vi sniker ikke i køen her, så det blir adventsfarge FØR jula kommer. Og kalenderen til Thea er hengt opp. Thea lurte fært på om ikke hun kunne åpne bare en i dag.Nå skal jeg senke skuldrene. Drikke kaffen min før den blir kald. Ha en nydelig flott dag♥


5 kommentarer

Kari Petrine

30.11.2013 kl.10:00

Huff, synte også det var trist å pakke vekk vugga, vekk riktignok, hadde vært enda trasigere å selge. :/

Nå er det like før adventspynten kommer opp her også.

Trodde det bare var oss igjen som skillte mellom advent og jul..

Syns det er så mange som har pyntet til jul allerede. :P

Ha en fin dag!
Kari Petrine: Det er ikke jul før den 23 her. Da pyntes det juletre og med røde duker osv :) Det er tradisjon som jeg skal følge :)

Famwangaasegg-Mamma & Theamor

30.11.2013 kl.10:13

Ikke jul før lillejulaften her heller,,advent først og fremst..å ventefargen e lilla! ;)

Ha en fin dag! :)
Famwangaasegg: Enig :)
Så søtt sagt om jesus:) er så herlig å høre brarn synspunkt:)

Er vemodig når ting pakkes ned og bort...
Ronja 20år: Veldig trist :/

Skriv en ny kommentar

Jeg heter Therese og er en jente på 23 år som er mamma til verdens fineste jenter som er født 2 September ?09 og 23 Juli ?13.
I Januar 2012 flyttet vi fra Vesterålen og til Vakre Lofoten, da pappa Tony fikk seg fast jobb. I en alder av 22 år var vi begge ferdig utdannet som ambulansearbeidere.
Kos deg med de fine bildene mine, og hyggelige lesning. Hyggelige kommentarer blir jeg veldig glad for.

Og du..ta ikke ALT så dønn seriøst av det som står her. Noen av tekstene mine er ekstremt overdrevet bare fordi at det skal være morsomt å lese.

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Instagram

Mine prinsesser

Photobucket Photobucket

Kategorier

Arkiv

Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak mammaoglillemor. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Designet vises best i Safari og Google Chrome. Designet er ikke tilpasset mobil/iPad/iPhone. Noen forskjeller vil forekomme i Firefox.

Design og koding av Mamma Moen Design
Photobucket
hits