Hvor bor reven?

Promp, fis og bæsj og sånn.. Det er akkurat slik en 4 åring liker å prate om. Å når mammaen hiver seg med på lasset er å blir "like barnslig", da står hun bare der å måper til meg. Usikker på om hun skal skyte inn en eller annen bæsj eller om hun skal gå å hjemme seg under et bord.

Det hele begynte med en helt vanlig rev. Men her i Nord sier vi "RÆV" som også er et annet ord for rompe. Detter er jo hysterisk morsomt å si, i hvert fall når man egentlig mener den andre enn dyret. Så sier jeg til ungen da vi begge står på kjøkkenet:

veit du kor ræven bor?

Thea: ehhh... i skogen vell

meg: ja, kor i skogen?

Thea: i et hull - et revehull

meg: ja, et RÆVHÅLL

Ungen blir stor i øynene før hun stunderer meg nøye. Akkurat som hun trengte et lite sekund eller to på å koble hva jeg egentlig mener. Da holder hun seg for munnen mens hun fniser høyt. Så løper hun avsted til pappaen for å gjenfortelle hvor reven bor.
3 kommentarer

28.11.2013 kl.14:49

Hahahahahahahha!!!! Så søte dere er.

Jeanette

28.11.2013 kl.18:26

Så herlig!!! :)
Jeg kom hjem fra skolen etter turdag på barneskolen engang og fortalte mamma at vi hadde sett på rævhull.. Tok en stund før jeg forsto hva hun lo så kraftig av..
RegineSusan'sVerden: Hahaha, det kan jeg tro :)

Skriv en ny kommentar

Jeg heter Therese og er en jente på 23 år som er mamma til verdens fineste jenter som er født 2 September ?09 og 23 Juli ?13.
I Januar 2012 flyttet vi fra Vesterålen og til Vakre Lofoten, da pappa Tony fikk seg fast jobb. I en alder av 22 år var vi begge ferdig utdannet som ambulansearbeidere.
Kos deg med de fine bildene mine, og hyggelige lesning. Hyggelige kommentarer blir jeg veldig glad for.

Og du..ta ikke ALT så dønn seriøst av det som står her. Noen av tekstene mine er ekstremt overdrevet bare fordi at det skal være morsomt å lese.

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Instagram

Mine prinsesser

Photobucket Photobucket

Kategorier

Arkiv

Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak mammaoglillemor. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Designet vises best i Safari og Google Chrome. Designet er ikke tilpasset mobil/iPad/iPhone. Noen forskjeller vil forekomme i Firefox.

Design og koding av Mamma Moen Design
Photobucket
hits