Med en liten tvist

Det er så typisk meg. Med en gang bloggen skyter i været både med lesere, mailer og kommentarer så mister jeg veldig lysten til å skrive. Tro om det er en indre "stemme" som sier at " hysj nå Therese. Må du ikke dele så alt for mye om dere nå. Det vil alltid slå tilbake på deg". Det har jo skjedd før, og det kan jo skje igjen. 

Jeg har vell den oppfattningen av at denne dagboken min ikke skal være en jobb for meg. Og om du som leser plustelig begynner å kreve ting av meg, da stille jeg meg på bakbeina med en gang. Det skal være gøy. Å gøy det er det. Det er gøy så lenge dere liker det jeg skriver. 

Jeg prøver å tenke på hver enkelt av dere som klikker dere inn på min blogg. Hva er det første dere tenker når dere kommer hit? Å du som aldri har sett oss på ordenlig. Du som "bare kjenne oss igjennom det jeg skriver". Tenker du noen ganger på om vi virkelig er slik som jeg beskriver?

Det tenker jeg når jeg leser en hverdagsblogg. Er det virkelig slik som forfatteren skriver?

Jeg håper at jeg klarer å skildre vår hverdag som slik som den er. Ikke svever jeg på rosa babyskyer, ingen perfekt husmor eller supermamma. Her er det bunn og grunn typisk familie hverdag med både oppturer og nedturer. 

Etter å ha lest det jeg skriver håper jeg at du sitter igjen med en følelse at dette kunne ha vært deg, eller at du kjenner deg igjen i det jeg skriver. Det er det som er min hensikt. At vår hverdag som er de aller fleste, - med en listen tvist, selvfølgelig. Det er vell det som gjør alle familier spesielle ♥
8 kommentarer

mamma til Tallak Elias & lillebror i magen

26.11.2013 kl.23:11

sånn du vil at leserene skal føle seg, sånn føler jeg det når jeg leser bloggen din, at dere er en helt vanlig familie med hus, hjem, barn, trassalder, våkennetter, kos og masse kjærlighet :) du er en kjempe flink blogger og det er det som gjør at jeg leser bloggen din at alt ikke er rosen rødt ;)

Maiken

26.11.2013 kl.23:31

Tenk egentli mest at dåkker som har blogg e tøff som dela livan dåkkers på nætt!:) arti å læs om dæ å familien din:)

Famwangaasegg-Mamma & Theamor

27.11.2013 kl.00:00

E så koselig å les, masse man kjenn sæ igjen i! :) På både godt å ondt, sånn e livet. Alt e ikkje bære rosenrødt, man må ha litt opp å ned daga å;)

Victoria

27.11.2013 kl.13:44

Jeg stortrives med å lese bloggen din. Har vel gjort det i 2 eller 3år nå. Synes du er flink til å skrive. Virker som om du skriver om bra ting som skjer i livet deres men og ting som ikke er så bra. Alt er ikke rosenrødt og oppi skyene bra. Ting er realistisk. Din blogg er forresten favoritt bloggen av alle jeg leser. :)
Victoria: Tusen takk for fine ord :) Jeg blir så glad ;)
Famwangaasegg: Det e det æ prøva på :) Takk :)
Maiken: Takk for det :)
mamma til Tallak Elias & lille: Tusen takk :)

Charlotte

27.11.2013 kl.21:31

Syntes også det er hyggelig å "titte" innom deg. Det virker som dere er en god familie som har beina godt plantet på jorden ;). Du har en veldig hyggelig blogg og alltid hyggelig å lese det du skriver. Ønsker deg og dine en fin torsdags kveld :)

Skriv en ny kommentar

Jeg heter Therese og er en jente på 23 år som er mamma til verdens fineste jenter som er født 2 September ?09 og 23 Juli ?13.
I Januar 2012 flyttet vi fra Vesterålen og til Vakre Lofoten, da pappa Tony fikk seg fast jobb. I en alder av 22 år var vi begge ferdig utdannet som ambulansearbeidere.
Kos deg med de fine bildene mine, og hyggelige lesning. Hyggelige kommentarer blir jeg veldig glad for.

Og du..ta ikke ALT så dønn seriøst av det som står her. Noen av tekstene mine er ekstremt overdrevet bare fordi at det skal være morsomt å lese.

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Instagram

Mine prinsesser

Photobucket Photobucket

Kategorier

Arkiv

Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak mammaoglillemor. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Designet vises best i Safari og Google Chrome. Designet er ikke tilpasset mobil/iPad/iPhone. Noen forskjeller vil forekomme i Firefox.

Design og koding av Mamma Moen Design
Photobucket
hits