KAJA - oppdatering 4 mndWow, 4 mnd har allerede♥  Lille Kajamor som stadig overrasker oss. Nå føler vi at vi alle sammen kjenner lillesøster. Og det er liksom ikke "bare min jobb" lengre. Kaja er stort sett blid og veldig fornøyd. Hun elsker å prate, som sin søster og mamma. Hun har til de grader funnet stemmen sin, og den bruker hun høylytt. Om du legger henne på gulvet ligger hun ennå pal. Hun har med andre ord god tid. I det siste har hun fått øyenene opp for leker, og det er jo kjempe gøy. Hun er blitt ei selskapssyk frøken som ikke liker å ligge så alt for lenge alene på gulvet. 

Hun smiler når de som er henne nær og kjær snakker til henne. Hun er kjempe kilen i nakken, ryggen og under armene. Hun ler høyt og lenge om du tuller med henne. Hun elsker at vi bruker kroppen hennes til å tulle med. Om jeg drar armene over hodet henne, da hyler hun nesten av fryd.


Kaja elsker fortsatt å sove i vogna. Aller best er det hvis jeg triller i det ustanslige. Da kan hun sove i en evighet. Men det går helt greit å sove inne eller om vogna står i ro på trappa. Som regel sover hun 2-3 ganger iløpet av en dag. På formiddagen sover hun lengst, noen ganger opptil 3-4 timer.  Siden hun var 6 uker er hun blitt lagt i egen seng på rommet sitt. Men da mammaen er alt for trøtt på natta, havner hun alltid sammen med meg. Ingen ting er så herlig som å våkne til en liten babyfot i magen, en finger i øret og babypludring.

For inntil 2 uker siden ble Kaja fullammet. Nå har vi sakte begynt med grøt til kvelds. Noe som ikke helt er falt i smak, ennå i hvert fall. 

Ellers er Kaja en super sosial baby, bare at hun ikke vet det selv engang. For hun sover som regel når vi er ute på farten. Hver onsdag er vi med på babysang, da vekker jeg henne slik at hun får være med. Trilleturer sammen med andre mammaer og babyer gjør vi stort sett hver dag. Og for å ikke glemme barseltreffene våre. Vi er med på ei herlig barselgruppe♥

 

9 kommentarer

miacharlotte

24.11.2013 kl.21:05

For en nydelig liten jente :)

19 år og mamma til 2 Prinser

24.11.2013 kl.21:08

stor å søt hun er :D

everydayinmylife

24.11.2013 kl.21:09

Gratulerer med 4 mnd :D

Caroline - Mamma til Benjamin

24.11.2013 kl.21:52

Tiden går fort :) Nydelig, liten jente!
Hun ble jo akkurat født :O

Hun er så nydelig <4
Ronja 20år: ja jeg vet :) Tiden går så alt for fort :/ Tusen takk <3
Caroline: Så alt for fort :/ Takk <3
everydayinmylife: Takk takk :)
19 år og mamma til 2 Prinser: Enig med deg :P
miacharlotte: ja ikke sant :P

Skriv en ny kommentar

Jeg heter Therese og er en jente på 23 år som er mamma til verdens fineste jenter som er født 2 September ?09 og 23 Juli ?13.
I Januar 2012 flyttet vi fra Vesterålen og til Vakre Lofoten, da pappa Tony fikk seg fast jobb. I en alder av 22 år var vi begge ferdig utdannet som ambulansearbeidere.
Kos deg med de fine bildene mine, og hyggelige lesning. Hyggelige kommentarer blir jeg veldig glad for.

Og du..ta ikke ALT så dønn seriøst av det som står her. Noen av tekstene mine er ekstremt overdrevet bare fordi at det skal være morsomt å lese.

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Instagram

Mine prinsesser

Photobucket Photobucket

Kategorier

Arkiv

Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak mammaoglillemor. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Designet vises best i Safari og Google Chrome. Designet er ikke tilpasset mobil/iPad/iPhone. Noen forskjeller vil forekomme i Firefox.

Design og koding av Mamma Moen Design
Photobucket
hits