Plutselig følte jeg meg så...

Plustelig følte jeg meg så alene. Jeg satt å vugget Kaja i armene mine. Bare en time etter hun sovnet for kvelden, var hun uthvilt å ville stå opp. Så da ble jeg sittende der en stund. Med en baby som kjentes ut som en potetsekk. Trøtt, men skal ikke sove. Hun skal smile så fint til mammaen sin. Le litt, vise hvor høyt og mye hun kan prate. Selvfølgelig skal man sjarmere mammaen i senk når man egentlig skulle sove. 

På bordet i stua står tacoen som Thea og jeg skulle kose oss med. Thea har vært hos naboene i hele ettermiddag. Ute har det regnet i hele dag. Tenk, alt av snø som vi fikk dagen før - det er bare is og slaps igjen av. Skikkelig dritt vær.  Jeg og Kaja har bare vært hjemme i dag. Bortsett fra å hente Thea i barnehagen, en liten tur på postkontoret og på butikken, så har jeg kun snakket med unger i dag. 

Det gjør liksom noe med meg. Å kun snakke forenklet eller med babystemme. Ringer Tony nå  så blir jeg å svare med babystemme til han også.  Jeg følte meg alene fordi Tony er på jobb. Han har vært på jobb siden i går, å kommer ikke hjem før på Tirsdag.

Det er ikke det at jeg ikke klarer meg alene. Men det er så fryktelig kjedelig. I hvert fall når været er slik som det er.

Thea var ikke sulten likevell. Hun rørte bare et par maiskorn. Jeg stappet i meg en to lefser og masse saft. Thea hadde visst spist kake hos naboene. Jeg MÅ lære ungen å si i fra til meg når hun har spist og ikke spist.


Nå sover jentene. I hver sin etasje. Jeg var "streng" med bittelillemor. Når man først er lagt seg, får man ikke komme opp igjen. Heldigvis er hun ikke like sta som mammaen sin. Hun gir seg fort. Så har jeg  sendt melding til min kjære at han er savnet her hjemme og svar fikk jeg også.  Nå skal jeg slappe av resten av kvelden. Å pønske ut hva i alle dager vi skal bruke resten av helgen på.

Ha en fin kveld.

13 kommentarer

Malin☺️

22.11.2013 kl.21:04

Åå den følelsen kjenne æ.. Ikje no særlig, blir litt sånn i flækkan. Kom t melbu, æ e å aleina i hælga😜 kos dæ og nyt freden i kveld☺️ Klem😊

Mammaen din

22.11.2013 kl.21:09

Ser dårlig ut med besøk i morra. Det e så drlig vær, og så dårlig melding. Æ tørr ikke å dra ut da :(
Malin?: Den e e litt kjedelig den :/ Skull æ så gjerne ha gjort. Men det e meldt uver i mårra igjen :/

Marit

22.11.2013 kl.21:23

Det er kjedelig når man blir sittende mye alene! Du får sette i gang med litt prosjekter som baking osv for å fylle tida! :) Det er noen fordeler med å savne kjæresten - det blir ekstra hyggelig å se hverandre igjen ♥

Tine

22.11.2013 kl.21:31

Så fint bilde av dåkker :) Nydelie prinsesse <3

Farstad

22.11.2013 kl.21:47

Det å føle seg alene kan æ med hånd på hjerte si at du ikke e aleina om :) æ e som regel aleine i hele tre uke ! Det er da man har lært sæ å trives i sitt eia selvskap . Savna den tia dær æ å eline overnattet hos dere for å holde hverandre med selvskap på kveldene, å vi hadde det koslig å artig 💜 ja æ har venner på oppdal , men ikke en bestevenn. De har sitt med jobb og kjæreste, i helgene er det festing som ikke jeg alltid kan bli med på , eller av å til ikke gidder for da må jeg skaffe barnevakt . Som er blitt vanskelig. eller for at æ rett å slett vil tilbringe den med eline 💜 å ikke vil dra fra ho :)

Go helg til dåkker 5 💜
Farstad: Tenkte veldig på dokker i dag når æ sto på kjøkkene å laga taco. Gud, så koselig vi hadde det når dokker "bodde" hos oss :) Gleda mæ tell å se dokker igjen <3

Farstad

22.11.2013 kl.21:56

Hehe så koselig da 😊 ja vi får møtes til sommeren eller kanskje før 😊 hadde vært koselig å tatt noen dager i svolvær på våren 💜
Farstad: Du må kom på husmorferie hit :) Eller så kan æ og du reis på husmorferie :P

Farstad

22.11.2013 kl.23:45

Ja det hadde vært arti 😉😀

Veronica

23.11.2013 kl.00:05

Kjenner til den følelsen der.. Godt å ha sin bedre halvdel hjemme ;) selv om man klarer seg godt alene også.. Jeg synes det er så kjekt å lese bloggen din.. Kjenner meg igjen i mye av innleggene dine.

Solveig

23.11.2013 kl.08:36

Tror det er mange som kjenner seg igjen der. Man blir litt småprat av å prate med småbarn hele dagen. Merker at det er godt å jobbe igjen og få prate mer med voksne mennesker, selv om man gjerne skulle vært sammen med barna hele tiden.

Navn

23.11.2013 kl.09:57

Dere burde bo nærmere familie. Men det vil jo såklart bli annerledes når permisjonen din er over. Da skulle du vell ønske at du var hjemme istedet :)

Familien min bor nære hverandre, slik at jeg går jo dit det er barn å hjelpe til med. Av og til får de kanskje for mye hjelp også. Så det er ikke mangel på selskap hos oss hvertfall!

Mm skjønner det litt når du sier at man blir snakkende som en baby hele tiden. Man blir fort sliten av det å alt annet når man plutselig ligger merke til det selv
Utrolig koselig bilde <3

Skriv en ny kommentar

Jeg heter Therese og er en jente på 23 år som er mamma til verdens fineste jenter som er født 2 September ?09 og 23 Juli ?13.
I Januar 2012 flyttet vi fra Vesterålen og til Vakre Lofoten, da pappa Tony fikk seg fast jobb. I en alder av 22 år var vi begge ferdig utdannet som ambulansearbeidere.
Kos deg med de fine bildene mine, og hyggelige lesning. Hyggelige kommentarer blir jeg veldig glad for.

Og du..ta ikke ALT så dønn seriøst av det som står her. Noen av tekstene mine er ekstremt overdrevet bare fordi at det skal være morsomt å lese.

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Instagram

Mine prinsesser

Photobucket Photobucket

Kategorier

Arkiv

Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak mammaoglillemor. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Designet vises best i Safari og Google Chrome. Designet er ikke tilpasset mobil/iPad/iPhone. Noen forskjeller vil forekomme i Firefox.

Design og koding av Mamma Moen Design
Photobucket
hits