Jeg skal bare bare..

Tusen takk til dere alle nye mennesker som stakk innom her i går. Men ingen av dere la igjen en liten hilsen til meg. Noen ganger blir det som å snakke til en vegg dette her. Eller som jeg "snakker" med meg selv. Sånn sett er det jo veldig greit, for da tror jeg at alle i hele verden mener og tror akkurat det samme som meg. Tenk - da hadde det ikke vært krig i verden da. Ingen som trengte å mene noe stygt om noe eller noen eller være uvenner.

Og tenk om alle kunne ha det samme tidsperspektivet. Da ville mammalivet vært noe enklere. Enklere slik som når Kaja helst skulle ha hatt pupp i går, og når hun er trøtt skulle hun egenlig har sovnet for lenge siden. 4 åringen lever i si egen tidsboble. Hun stiller seg i rekken sammen med Albert Åberg. Jeg SKAL BARE BARE.

Er det da så rart at det fine søskenbilde jeg skulle ta av dem ble seende slik ut? Jo for storesøstra brukte så lang tid på å komme seg ned på gulvet sammen med lillesøster at hun ble sliten. Mannfolk og tid er et helt annet kapittel som jeg ikke en gang har TID til å gå inn på i dag. Men dere damer vet nok helt sikkert hva jeg snakker om.Om du skulle ta turen innom her en gang til i løpet av dagen vil du finne en liten give away!  Ha en flott tirsdag!

6 kommentarer

Linn Therese

19.11.2013 kl.09:56

GOOOOD TIRSDAGSMORGEN!! Ønsker deg en fantastisk fin dag videre, og tusen takk for at du blogger så tidlig på dagen! :D Jeg elsker å lese blogger når jeg sitter på skolen, og ingenting er kjekkere enn å lese nylig oppdaterte blogger :-)

Famwangaasegg-Mamma & Theamor

19.11.2013 kl.10:09

Så fin ho e ho Thea, blitt så lik mammaen:) Håpa det går bedre på den andre fotograferinga, hihi;)

Ha en fin dag!

Julie

19.11.2013 kl.11:13

fine jenter :)

Jeg har prøve eksamen i barne- og ungdomsfag på torsdag, så jobber veldig med den nå....

Charlotte

19.11.2013 kl.11:51

Ha en fin dag :)

Linda Pedersen

19.11.2013 kl.13:01

Koselig å lese bloggen din å få siste nytt om barnebarna og deres hverdag :) Tiden Therese skal man bare slutte å jage etter, tiden kommer. At du tar bilde og legger det ut, selv om du hadde sett for deg et annet resultat er bare supert. Det meste av live er akkurat slik og det er en god egenskap å ta øyeblikkene og det er du kjempeflink til. Æ som mæmo og mamma til Tony, er så gla for at du er mammaen til Thea og Kaija. Kjempestolt av dæ. god klem fra svigers :)

Victoria

19.11.2013 kl.15:54

Ha ha. Typisk unger i alderen til Thea det der. Skal bare. :)

Carina

19.11.2013 kl.19:29

Jeg er nok alt for dårlig til å legge igjen spor etter meg... Men jeg følger med på bloggen din og er innom stort sett hver dag. Du skriver bra, og har nydelige unger! Stå på videre :)

Skriv en ny kommentar

Jeg heter Therese og er en jente på 23 år som er mamma til verdens fineste jenter som er født 2 September ?09 og 23 Juli ?13.
I Januar 2012 flyttet vi fra Vesterålen og til Vakre Lofoten, da pappa Tony fikk seg fast jobb. I en alder av 22 år var vi begge ferdig utdannet som ambulansearbeidere.
Kos deg med de fine bildene mine, og hyggelige lesning. Hyggelige kommentarer blir jeg veldig glad for.

Og du..ta ikke ALT så dønn seriøst av det som står her. Noen av tekstene mine er ekstremt overdrevet bare fordi at det skal være morsomt å lese.

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Instagram

Mine prinsesser

Photobucket Photobucket

Kategorier

Arkiv

Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak mammaoglillemor. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Designet vises best i Safari og Google Chrome. Designet er ikke tilpasset mobil/iPad/iPhone. Noen forskjeller vil forekomme i Firefox.

Design og koding av Mamma Moen Design
Photobucket
hits