Slutt å bare prate om deg selv

Noen ganger må man bare stoppe opp. Slutte å bare prate om seg selv. Slutte å syte om hverdagslige ting som sure unger, baby som ikke vil sove eller rotete hjem. Slutt å tenke på at de få kiloene som egentlig skulle vært borte for lenge siden som ennå klamrer seg godt i kjærlighetshåndtakene. Ikke minst - slutt å tenke at du ikke er bra nok! Du skal være glad. Glad i dem du har rundt deg og de som er glad i deg. 

Jeg skal være så takknemlig for det jeg har og de menneskene jeg har rundt meg. Og ikke minst barna mine. Det er med gråten i halsen jeg skriver om dem. Gråt fordi jeg er så inderlig glad i dem. Så glad for at de er som de er, og at akkurat vi er så heldig som får være mamma og pappa til dem. 

Tenk det hvor heldig du er - neste gang du egentlig mest har lyst til å gråte fordi du er sliten eller fordi du har glemt å handle melk.  Gi barna eller en du er glad i en ekstra klem før du legger deg i kveld.

Og kanskje du kan sende en god tanke brødrene Dennis & Kasper♥

Én kommentar

Fikk klump i halsen og tårer i øynene jeg nå... en skikkelig tankevekker <3

Skriv en ny kommentar

Jeg heter Therese og er en jente på 23 år som er mamma til verdens fineste jenter som er født 2 September ?09 og 23 Juli ?13.
I Januar 2012 flyttet vi fra Vesterålen og til Vakre Lofoten, da pappa Tony fikk seg fast jobb. I en alder av 22 år var vi begge ferdig utdannet som ambulansearbeidere.
Kos deg med de fine bildene mine, og hyggelige lesning. Hyggelige kommentarer blir jeg veldig glad for.

Og du..ta ikke ALT så dønn seriøst av det som står her. Noen av tekstene mine er ekstremt overdrevet bare fordi at det skal være morsomt å lese.

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Instagram

Mine prinsesser

Photobucket Photobucket

Kategorier

Arkiv

Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak mammaoglillemor. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Designet vises best i Safari og Google Chrome. Designet er ikke tilpasset mobil/iPad/iPhone. Noen forskjeller vil forekomme i Firefox.

Design og koding av Mamma Moen Design
Photobucket
hits