Da er det OK

Det er når barna sover, du er i godt humør og husarbeidet går som en lek - da er det OK at Tony er på jobb. Da er det nesten litt deilig å sulle for seg selv. For en gang skyld tok ikke soafen meg med en gang ungene er i seng ( for det er som regel den jeg sitter i hele kvelden).

Dagen i dag har vært som en skikkelig permisjonsboble. Håper bare ikke at været i Lofoten har tenkt å fortsette slik. Sterk vind,regn og snø om hverandre. Jeg og Kaja har vært inne i hele dag. Jeg fikk til og med lurt unna hentingen av Thea i barnehagen. Jeg er ikke skapt for å sitte inne hele dagen uten å snakke med et voksent menneske. Utrolig kjedelig! I hvert fall når du egentlig planlegger å trene, men så bestemmer bittelillemor at HUN skal nemlig ikke sove. I hvert fall ikke mer enn 45 min av gangen. Så da ble treningen med tanken, i hvert fall for denne gang. Vaskemaskinen har fått gått varmt. Naboene må jo tro jeg er blitt gal. Allerede klokken 7 i morges rullet den. Ingen som kan si at vi sover bort dagen i dette huset. 

Bittelillemor er veldig grei. Hun slo på stortromma å sov 3,5 time ute i vogna på ettermiddagen. Så da ble det både tid til baking og lakking av negler. Dette er typisk ting som Thea elsker. Om hun får bestemme gjør vi det bestandig når vi er alene. 


I morgen kommer Tony hjem og hvis været er ok blir det babysang på oss. Trenger noen andre å snakke med enn en baby og en 4 åring. Selv om det er veldig koselig det også, men ikke bare hele tiden.

Ha fin kveld!

Én kommentar

Famwangaasegg-Mamma & Theamor

13.11.2013 kl.08:38

Kjedelig å vær inne en heil dag..Ser ikke ut te at vere ska bli bedre med det første. Bære å tjor fast det man har utfør veggan mot helga, han blir fys:/ (ifølge yr)

E lett å havne i sofaen, hehe..men så godt når man klar å la det vær med det først å får gjort litt i heimen! :)

Ingrid

13.11.2013 kl.11:35

Hei! Vi vil gjerne komme i kontakt med deg som driver denne bloggen. Kan dere sende meg en mail med prisene for sponset post på denne bloggen? Min mail er ingrid (a) casinotopplisten.com Takk på forhånd!

Skriv en ny kommentar

Jeg heter Therese og er en jente på 23 år som er mamma til verdens fineste jenter som er født 2 September ?09 og 23 Juli ?13.
I Januar 2012 flyttet vi fra Vesterålen og til Vakre Lofoten, da pappa Tony fikk seg fast jobb. I en alder av 22 år var vi begge ferdig utdannet som ambulansearbeidere.
Kos deg med de fine bildene mine, og hyggelige lesning. Hyggelige kommentarer blir jeg veldig glad for.

Og du..ta ikke ALT så dønn seriøst av det som står her. Noen av tekstene mine er ekstremt overdrevet bare fordi at det skal være morsomt å lese.

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Instagram

Mine prinsesser

Photobucket Photobucket

Kategorier

Arkiv

Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak mammaoglillemor. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Designet vises best i Safari og Google Chrome. Designet er ikke tilpasset mobil/iPad/iPhone. Noen forskjeller vil forekomme i Firefox.

Design og koding av Mamma Moen Design
Photobucket
hits