Hva var det jeg sa?!

"Æ skal bære bære.." Vellkjente ord i 4åringens munn. Jeg setter vannglasset hennes midt på stuebordet. Dette fordi jeg VET at hvis ikke, så klarer hun å tippe det. Jeg snur meg, og Thea har satt glasset på enden av bordet - og vips så har gulvet fått seg en vask.

Thea skal ta på tannkrem selv. Hold deg over vasken for ellers blir det bare gris, sier jeg. Neida mamma, sier hun. To sekunder seneren sitter 4åringen med en stor klyse tannkrem på fanget og et stort glis om munnen. Noen ganger får jeg bare lyst til å rope " hva var det jeg sa!"

Ikke løp på isen, det er glatt!, roper jeg etter ungen da vi løper om kapp inn i barnehagen. "æ klar det. Æ fall ikke å slår mæ". To sekunder etterpå ligger hun paddeflat på astfalten å hyler som en stukken gris. Da får jeg lyst til å sette meg ned på kne å si " hva var det jeg sa?"

Thea får vondt i magen av melkeprodukter. Og det er hun veldig klar over selv. Men noen ganger frister det veldig med litt for mye av det gode. Selv om jeg advarer henne flere ganger, så lukker hun det øret. Hvem er det da som trøster da hun får vondt i magen. Da har jeg veldig lyst til å si " hva var det jeg sa?"

Magen blir som oftes mett før øynene. Ingen unntak for 4 åringen. Og jeg vet av erfaring hvor mye mat Thea trenger før hun er mett. Så når hun takker for maten, og det ligger MYE igjen - da får jeg lyst til å si oppgitt " hva var det jeg sa? "Noen ganger( eller stort sett alltid!) vet vi mammaer best. Det er bare slik i denne verden at de små må få sin egen erfaring. Å noen ganger må de lære på den harde måten.

2 kommentarer

Sara Emilie

07.11.2013 kl.10:03

Hehe så herlig! Kjenner meg igjen i den! Du kan jo melde deg inn i blogg.no's mammabloggere? https://www.facebook.com/groups/229884623846310/ Moro og lese mammabloggere og få tips og erfaringer fra andre ;)
Sara Emilie: Godkjent ble jeg ;)
Så herlig, de ungene får til det meste :)

Skriv en ny kommentar

Jeg heter Therese og er en jente på 23 år som er mamma til verdens fineste jenter som er født 2 September ?09 og 23 Juli ?13.
I Januar 2012 flyttet vi fra Vesterålen og til Vakre Lofoten, da pappa Tony fikk seg fast jobb. I en alder av 22 år var vi begge ferdig utdannet som ambulansearbeidere.
Kos deg med de fine bildene mine, og hyggelige lesning. Hyggelige kommentarer blir jeg veldig glad for.

Og du..ta ikke ALT så dønn seriøst av det som står her. Noen av tekstene mine er ekstremt overdrevet bare fordi at det skal være morsomt å lese.

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Instagram

Mine prinsesser

Photobucket Photobucket

Kategorier

Arkiv

Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak mammaoglillemor. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Designet vises best i Safari og Google Chrome. Designet er ikke tilpasset mobil/iPad/iPhone. Noen forskjeller vil forekomme i Firefox.

Design og koding av Mamma Moen Design
Photobucket
hits