Ikke alle som bader i..

Er det bare hos oss at Tranflaska står på badet sammen med prinsessesåpa? Den står der som det skulle være helt naturlig, liksom. Jeg skal ikke skryte på meg at mine barn har fått tran hver dag siden startskudde gikk. Overhode ikke. Tran stinker og gir stygge merker på klærne. Da Kaja fikk tran første gangen sa Thea:

Ho lukta gammel fisk!, og så holdt hun seg for nesen. Å enig er jeg med 4åringen. Det lukter ikke så ille at jeg holder for nesen. Men nesten...

Greit vi bor i Lofoten, men en baby ska ikke lukte fisk.

Nå står tranflaska på badet. Kaja får tran i liggende tilstand før hun skal bade. Da unngår vi gris, og vi vasker evt bort alt som lukter. Genialt! Jo, helt til Tony ga henne tran i badevannet i stede. Og selvfølgelig bommet han litt. Så nå stinker det fiskemottak på badet vårt.  Det viktigste er jo at ungen får i seg tran, og det fikk hun til de grader. Ikke alle som bader i tran.Og mens vi er inne på badet - om du er ute etter ei salve som funker til ALT, så kjøp deg Ringblomstsalve. Vi bruker den til alt, og den funker som bare det.

 

9 kommentarer

Jeg er ikke noe glad i tran, jeg tar heller sannasol. Amalie ELSKER tran og syns det er godt, og det er jo bra for henne. Jeg smakte tran en gang da jeg gikk gravid, og jeg ble ganske så overassket, det smakte ikke så ille som jeg trudde. Men jeg står fint over tran :)

Phuong Dang

06.11.2013 kl.09:55

Både jeg og gutten min tar tran, det er jo sunn og godt til tross for smaken og lukten.. Så lenge gutten ikke reagere og nekter så prøver jeg å gi han det hver dag .. men skal innrømme at jeg glemmer det noen dager ..

19 år og mamma til 2 Prinser

06.11.2013 kl.10:15

Her får de vitamindråper :)

Famwangaasegg-Mamma & Theamor

06.11.2013 kl.12:25

Thea fikk vi aldri te å ta tran, så det blei d-vitamina. Til gjengjeld har ho alltid vært en ekte lofoting på fesk, så omega 3 får ho nok av:)

En sånn salve sku æ også gjerna hatt på badet, e det på helsekost den e kjøpt?
Famwangaasegg: Vi har d-vitamin dråpa i kjøleskape som kompanser :) Salva kjøpte vi på Kabelvåg markede :) Ei som sto i ei av bodan som solgte den.

Iselin - Ung 2 barns mamma

06.11.2013 kl.21:31

Vi er veldig dårlig på å huske tran, så kanskje vi skal flytte den til badet vi også. Jeg har alltid trodd den måtte stå i kjøleskap, så der har den stått :P
Iselin: Den står ikke kaldt i butikken, så det tror jeg ikke den må. Vi hadde den også på kjøkkenet før, å da ble den glemt hele tiden.
19 år og mamma til 2 Prinser: Vi har det også :)
Phuong Dang: Det er det jeg også tenker :) Så lenge de får av og til, så er det greit - syns jeg :)
Mammaine: Så flott da! :) da er jo halve jobben gjort :)

Skriv en ny kommentar

Jeg heter Therese og er en jente på 23 år som er mamma til verdens fineste jenter som er født 2 September ?09 og 23 Juli ?13.
I Januar 2012 flyttet vi fra Vesterålen og til Vakre Lofoten, da pappa Tony fikk seg fast jobb. I en alder av 22 år var vi begge ferdig utdannet som ambulansearbeidere.
Kos deg med de fine bildene mine, og hyggelige lesning. Hyggelige kommentarer blir jeg veldig glad for.

Og du..ta ikke ALT så dønn seriøst av det som står her. Noen av tekstene mine er ekstremt overdrevet bare fordi at det skal være morsomt å lese.

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Instagram

Mine prinsesser

Photobucket Photobucket

Kategorier

Arkiv

Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak mammaoglillemor. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Designet vises best i Safari og Google Chrome. Designet er ikke tilpasset mobil/iPad/iPhone. Noen forskjeller vil forekomme i Firefox.

Design og koding av Mamma Moen Design
Photobucket
hits