Typisk mor&datter ting

Nevn en ting som jeg hater med meg selv? Joda, jeg har kronisk tørre føtter. Det sies at man skal smøre beina en gang om dagen. Men uansett hvor mye jeg smører blir det ikke bedre. Husker da silkedynretrekk var populært for noen år tilbake ( ehh..kanskje 10 år siden - shit! tiden går fortt!) Jeg var så stolt for at jeg hadde fått et silketrekk i blått. Det ble brukt en natt.  Med mine tørre bein ble det skrapelyd for hver gang jeg rørte på meg, og dyna var konstant kald. Beina har jeg arvet etter min mamma. Ikke selve beina, men tørre bein. Typisk "mor&datter" ting for oss var å smøre hverandre på beina. Det har jeg delvis overført til min datter igjen. Hun trenger bare litt øving.

Fotbad i tilitersbøtta foran tv har Thea vokst opp med. Støtt og stadig finner jeg frem fotobadet. Til og med lille Kaja satt med beina i bøtta( det holder med en bakebolle for henne) i helga. Hun har arvet beina etter Tony ( ikke bokstavlig talt) å har allerede hatt sin første betennelse på stortåa.

Jeg har tidligere prøvd babyfoot. Men med dårlig eller lite resultat. Så da vil jeg prøve ut noe av dette istede. Her finner du både diverse forkremer, fotoljer og mye annet for kropp og sjel . 
Annonse

Ingen kommentarer

Jeg sliter med det samme selv, jeg er den personen som ikke takler krem, jeg syns det er så æsj og ha på seg! Hehe, jeg har hard hud under føttene mine, og de er jo kjempetørre - er lit av et syn og se på! Jeg har kjøpt meg et sånn produkt på apoteket som jeg skal prøve, blir spennende og se om det hjelper, håper i hvertfall det :)

Skriv en ny kommentar

Jeg heter Therese og er en jente på 23 år som er mamma til verdens fineste jenter som er født 2 September ?09 og 23 Juli ?13.
I Januar 2012 flyttet vi fra Vesterålen og til Vakre Lofoten, da pappa Tony fikk seg fast jobb. I en alder av 22 år var vi begge ferdig utdannet som ambulansearbeidere.
Kos deg med de fine bildene mine, og hyggelige lesning. Hyggelige kommentarer blir jeg veldig glad for.

Og du..ta ikke ALT så dønn seriøst av det som står her. Noen av tekstene mine er ekstremt overdrevet bare fordi at det skal være morsomt å lese.

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Instagram

Mine prinsesser

Photobucket Photobucket

Kategorier

Arkiv

Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak mammaoglillemor. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Designet vises best i Safari og Google Chrome. Designet er ikke tilpasset mobil/iPad/iPhone. Noen forskjeller vil forekomme i Firefox.

Design og koding av Mamma Moen Design
Photobucket
hits