Barneklær - hva mener du?

Da Thea var baby elsket jeg å handle babyklær. Butikker som H&M, Lindex og Cubus var jeg ofte innom å brukte penger. Det resulterte i alt for mye klær til en liten baby. Men det det var jo så billig, tenkte jeg. Nå 4 år etter har Thea fortsatt mye klær, men på langt nær like mye. I forhold til Thea har Kaja ingen ting.

Da jeg ble tante for 2 år siden ga jeg bort mesteparten av klærne etter Thea. Det er gentlig helt greit. For behovet og smaken min på barnklær har forandret seg stort. For kan jeg vell si at mottoet mitt var " mye og billig". Nå er det heller,  "dyrt og få". Og aller helst kjøpt brukt. Jeg er blitt så glad i ull. Ull er gull!

Barneklær som ingen andre har er ekstra gøy.  Disse flinke damene som er så kreativ. Jeg var så heldig å få kjøpe en dress av Speiltvillingene. Den kjøpte jeg da Kaja var bare noen uker gammel, og den sitter som støpt ennå. Har fått mange fine kommentarer på den dressen. Hva mener du? Billig og mye eller dyrt og få?

Hvor handler du barneklær?

12 kommentarer

Sånn var det med meg osgå, da Amalie var baby - jeg shoppet som en galing, og fikk ikke brukt halvparten! Jeg ga bort en del til søskebarna til Amalie, og nå har jeg fått en hel annen smak når det kommer til barneklær. Jeg handler en del på nett, og litt i butikker hvis jeg finner noe som jeg bare ser jeg må ha til Amalie :) Ting forandrer seg, å da er det godt med litt forandring også :)

Mamma til Tobias og Dennis

05.11.2013 kl.09:38

Flott dress :-)
Mammaine: Enig :) Det er så synd med alle disse små babyklærne som ikke blir brukt. Jeg lærte av den feilen da Thea var baby. Handle klær på nett er gøy, og da er også sjansen stor for at ikke så mange andre har samme klærne som om du f,eks hadde handlet på H&M.
Mamma til Tobias og Dennis: Enig med deg :) Jeg elsker den.

Stinemor22

05.11.2013 kl.11:26

Såå hyggelig ^^, fine jenta i kosedressen. Den er gullverdt i dette hus 😁 ha en fin dag, shønne!
Jeg handler sykt Mye til dattern min. Elsker å handle barneklær. Helt unødvendig for hun har kjempemye fra førav. Men jeg bare elsker det. Jeg gleder meg veldig til jeg skal ha nr 2. For jeg savner å handle babyklær:P

Nina

05.11.2013 kl.17:29

Elsker å handle barneklær!Det er så mye fint.

Har noe dyrt og noe billig:)

Louise

05.11.2013 kl.22:43

Jeg elsker å handle klær til min lille Noah Emil, mitt favoritt merke er Memini! Elsker diverse klær i ull :)

Ane

05.11.2013 kl.23:42

Går nesten bare i ull her også, på både baby og 2-åring. Har brukt det på storesøstra fra hun var baby, og hun har nesten ikke vært syk siden hun kom til. Det er gull verdt! <3

Har masse fint tøy som vi har fått, men det blir ikke brukt. Syns de blir så fort klamme og kalde i bomullsklær, spesielt nå når det er kaldt.

Nydelig dress btw :-)

Koselig å lese bloggen din i og med lillejenta de er bare noen dager gamlere enn mi Kornelia :-)

Louise Meland

06.11.2013 kl.20:59

Handler nok alt for mye klær til Noah :) Synst det er så kjekt! Men han har jo mer enn nok! Pluss jeg har litt dyr stil...elsker memini og mini a ture :)

Så søt jenter du har foresten! :)
Louise Meland: De har jo så mye fint til de små :)
Tusen takk :) Og du har en nydelig gutt :)
Ane: Ull er gull <3 For et nydelig navn!. Er hun oppkalt etter noen?
Louise: De har så mye fint <3

Skriv en ny kommentar

Jeg heter Therese og er en jente på 23 år som er mamma til verdens fineste jenter som er født 2 September ?09 og 23 Juli ?13.
I Januar 2012 flyttet vi fra Vesterålen og til Vakre Lofoten, da pappa Tony fikk seg fast jobb. I en alder av 22 år var vi begge ferdig utdannet som ambulansearbeidere.
Kos deg med de fine bildene mine, og hyggelige lesning. Hyggelige kommentarer blir jeg veldig glad for.

Og du..ta ikke ALT så dønn seriøst av det som står her. Noen av tekstene mine er ekstremt overdrevet bare fordi at det skal være morsomt å lese.

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Instagram

Mine prinsesser

Photobucket Photobucket

Kategorier

Arkiv

Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak mammaoglillemor. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Designet vises best i Safari og Google Chrome. Designet er ikke tilpasset mobil/iPad/iPhone. Noen forskjeller vil forekomme i Firefox.

Design og koding av Mamma Moen Design
Photobucket
hits