Thea`s ønskeliste

Thea er ei jente som heller ikke mangler noe som helst. Det flyter både på rommet og på lekerommet av ting og tang. Men hva ville ei jul uten gaver ha vært? Så derfor prøver jeg i år å "ønske nyttinge ting".

Thea går stort sett bare i strømpebukser og tights. Og hun elsker at de har fine farger og mønster på. Hun må ha str 104/110. Hverdagskjoler bruker hun hver dag. Og skjørt i str 110. Hobbyting som maling, saks ( Thea er venstrehendt) lim, stempler og divers til lange mørke vinterkvelder! Super gave. Klær generelt blir jeg som mamma veldig glad om hun får.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jeg heter Therese og er en jente på 23 år som er mamma til verdens fineste jenter som er født 2 September ?09 og 23 Juli ?13.
I Januar 2012 flyttet vi fra Vesterålen og til Vakre Lofoten, da pappa Tony fikk seg fast jobb. I en alder av 22 år var vi begge ferdig utdannet som ambulansearbeidere.
Kos deg med de fine bildene mine, og hyggelige lesning. Hyggelige kommentarer blir jeg veldig glad for.

Og du..ta ikke ALT så dønn seriøst av det som står her. Noen av tekstene mine er ekstremt overdrevet bare fordi at det skal være morsomt å lese.

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Instagram

Mine prinsesser

Photobucket Photobucket

Kategorier

Arkiv

Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak mammaoglillemor. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Designet vises best i Safari og Google Chrome. Designet er ikke tilpasset mobil/iPad/iPhone. Noen forskjeller vil forekomme i Firefox.

Design og koding av Mamma Moen Design
Photobucket
hits