Den tiden er over

Oppe før det er blitt lyst. Vi er oppe før dem som skal på jobb er stått opp. Den tiden da vi sov lenge er over. Egentlig litt godt det også. Da får jeg fulgt med på Thea før hun drar i barnehagen, og snakket litt med min bedre halvdel før vi suser avgårde. Jeg setter på kaffen, steller Kaja og kler på meg selv. Så hører jeg dusjen i andre etasje. Like etterpå hører jeg små barneføtter som kommer forsiktig ned trappa. Etter 3 mnd har hun endelig lært seg å være stille på morgenen.

Koffer e du opp nu, sier Thea med håret til alle veier. Hun la seg med vått hår i går.

Tenkte vi skulle si hade til dæ,sier jeg.

Jeg kler på henne mens hun ligger vannrett på gulvet. Noen dager er det lov å være ekstra trøtt, å i dag er tydligvis en slik dag.Heldigvis er det siste barnehagedag for denne uka, da barnehagen har planleggingsdager både Torsdag og Fredag.

Så kommer Tony ned, og før jeg vet ordet av det er de på tur ut døra. De har litt dårlig tid, så kaffe og litt mat foran tv ble det ingen ting av.  Da er det bare meg og Kaja igjen. Så spiser jeg litt,drikker ennå mer kaffe. Ligger på gulvet å prøver å få Kaja til å le ennå mer.

Så blir hun trøtt. Nøyaktig 1,5 timer etter at vi sto opp er hun lagt igjen. Og hun sovner før hun treffer puta. Da skal jeg drikke ennå mer kaffe, rydde på badet og finne frem klær til vi skal ut. Onsdag i dag å det betyr babysang og turning.Ha en flott dag!

4 kommentarer

Charlotte

30.10.2013 kl.09:17

Ha en hyggelig dag :)
Charlotte: Du også :)

blondekakemonstre

30.10.2013 kl.11:37

Kos dere masse i dag dere også :D

Mamma til Tobias og Dennis

30.10.2013 kl.12:29

Kos dere masse og utrolig nydelig bilde av nurket :-)
Mamma til Tobias og Dennis: Tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

Jeg heter Therese og er en jente på 23 år som er mamma til verdens fineste jenter som er født 2 September ?09 og 23 Juli ?13.
I Januar 2012 flyttet vi fra Vesterålen og til Vakre Lofoten, da pappa Tony fikk seg fast jobb. I en alder av 22 år var vi begge ferdig utdannet som ambulansearbeidere.
Kos deg med de fine bildene mine, og hyggelige lesning. Hyggelige kommentarer blir jeg veldig glad for.

Og du..ta ikke ALT så dønn seriøst av det som står her. Noen av tekstene mine er ekstremt overdrevet bare fordi at det skal være morsomt å lese.

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Instagram

Mine prinsesser

Photobucket Photobucket

Kategorier

Arkiv

Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak mammaoglillemor. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Designet vises best i Safari og Google Chrome. Designet er ikke tilpasset mobil/iPad/iPhone. Noen forskjeller vil forekomme i Firefox.

Design og koding av Mamma Moen Design
Photobucket
hits