Forskjellen på da og nå

En vanlig lørdagskvelden for noen år siden var å dålle seg på badet og drikke vin før man som regel drakk seg full,gikk ut på byen, nach og hjem - og søndag DÅRLIG! Måtte le litt da vi i går kveld stod begge to på badet med hver sin unge. Den ene gråt mer enn den andre. Den ene gråt fordi såret under plastret var nå grodd, og den andre gråt fordi hun var trøtt. Der stod jeg med badevann opp til armene i det nye skjørtet jeg kjøpte meg da vi var i byen. Nå kjøper jeg ikke klær lengre med tankte på at jeg skal ut på byen, men hvor praktisk og behagelig dem der.  Hvem hadde trodd at jeg, Therese skulle stå her med to barn i en alder av 24 år? 

I stede for å ligge halvdø på en søndag slik jeg ville ha gjort for noen år siden er vi nå oppe i det jeg kom hjem fra fest. Jeg har dusjet, satt på en maskin med klær og spist frokost før klokken er litt over åtte. Og før klokken er ni skal jeg være ferdig med å trene også. Den gamle livsstilen min er ikke så tristende lenger. Selv om bildene fra festen i går som florere på face ser veldig gøy ut. Men jeg vet at i dag er det jeg som har det best.
Én kommentar

19 år og mamma til 2 Prinser

27.10.2013 kl.08:45

Kjenner de tigjen ja :D
19 år og mamma til 2 Prinser: hehe, det kan jeg tenke meg at du gjør :) Vi er nok ikke de enste som gjør det :)

Skriv en ny kommentar

Jeg heter Therese og er en jente på 23 år som er mamma til verdens fineste jenter som er født 2 September ?09 og 23 Juli ?13.
I Januar 2012 flyttet vi fra Vesterålen og til Vakre Lofoten, da pappa Tony fikk seg fast jobb. I en alder av 22 år var vi begge ferdig utdannet som ambulansearbeidere.
Kos deg med de fine bildene mine, og hyggelige lesning. Hyggelige kommentarer blir jeg veldig glad for.

Og du..ta ikke ALT så dønn seriøst av det som står her. Noen av tekstene mine er ekstremt overdrevet bare fordi at det skal være morsomt å lese.

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Instagram

Mine prinsesser

Photobucket Photobucket

Kategorier

Arkiv

Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak mammaoglillemor. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Designet vises best i Safari og Google Chrome. Designet er ikke tilpasset mobil/iPad/iPhone. Noen forskjeller vil forekomme i Firefox.

Design og koding av Mamma Moen Design
Photobucket
hits