Til hun flytter hjemmefra

Det kan selfølgelig være heftig for Thea å skulle dele mamma og pappa. For hun har jo tross alt vært alene om kjærligheten og oppmerksomheten i nesten 4 år. Thea har på ingen måte sloss om oppmerksomheten vår eller ei viser hun noen som helst tegn til sjalusi, heller motsatt. Hun viser stor kjærlighet for lillesøstra og vil innkludere henne i hverdagen. Thea har vokst kolossalt på dette året og blitt ei stor jente med både sterke meninger og vilje. Det er ikke til å stikke under en stol at trassen finnes fortsatt i henne. Og den regner jeg med ikke blir værende der til hun flytter hjemmefra. Men alt med måte. 


Kaja har fra hun var bare noen uker gammel ligget på gulvet under babygymmen slik at Thea har hatt mulighet til å se på henne, kose og snakke med henne når hun måtte ønske.  Thea elsker når vi "trenger hennes hjelp" under stell. Da holder hun for nesen mens hun hjeper så godt hun kan. Jeg ser det på henne at hun blir stolt - stolt fordi vi virkelig trenger hennes hjelp.

Iløpet av dagen vil Thea ha Kaja på fanget. Dette bare for å kose og for å kjenne hvor tung hun har blitt. Da lar jeg Thea få styre litt selv. Kaja er blitt såpass stor nå at hun tåler litt. Og Thea er så forsiktig som hun kan bli. Men hun blir fort lei og da er det veldig fint å levere henne tilbake.Hvordan forholdet mellom jentene blir etter hvert blir spennende. Heng på så kommer DEL 2 om ikke så lenge.

God helg!

10 kommentarer

Hanne Lien

25.10.2013 kl.11:02

De er så søte :)

Sigrid

25.10.2013 kl.11:21

Så søte ! :) så godt for dere at det ikke er noe sjalusi da, og enda bedre at hun vil hjelpe til :)
Så herlige bilder! :) Skjønne jenter! Kos deg i helgen!

Famwangaasegg-Mamma & Theamor

25.10.2013 kl.12:52

E veldig mye hjelp å få i disse små:) Søte bilda<3

wenchepia

25.10.2013 kl.13:29

Fine jentene :-D

Mamma til Tobias og Dennis

25.10.2013 kl.13:47

Slik er det er også her er det 19 måneder mellom går veldig fi t :-)
Famwangaasegg: Heilt klart :)
Marilen: Tusen takk :) Kos deg du også!
Sigrid: Det er så deilig :)
Hanne Lien: Enig! :) God helg :)

Tina - Mamma til to prinsesser

25.10.2013 kl.20:51

Så nydelige ;) her er det heller ingen sjalusi, til tross for all oppmerksomheten lillesøster tar pga all sykehusoppholde. de er 25 mnd mellom dem :) det er viktig å innvolvere storesøsken i alt som er mulig la dem hjelpe til med, uansett alder :)

Skriv en ny kommentar

Jeg heter Therese og er en jente på 23 år som er mamma til verdens fineste jenter som er født 2 September ?09 og 23 Juli ?13.
I Januar 2012 flyttet vi fra Vesterålen og til Vakre Lofoten, da pappa Tony fikk seg fast jobb. I en alder av 22 år var vi begge ferdig utdannet som ambulansearbeidere.
Kos deg med de fine bildene mine, og hyggelige lesning. Hyggelige kommentarer blir jeg veldig glad for.

Og du..ta ikke ALT så dønn seriøst av det som står her. Noen av tekstene mine er ekstremt overdrevet bare fordi at det skal være morsomt å lese.

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Instagram

Mine prinsesser

Photobucket Photobucket

Kategorier

Arkiv

Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak mammaoglillemor. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Designet vises best i Safari og Google Chrome. Designet er ikke tilpasset mobil/iPad/iPhone. Noen forskjeller vil forekomme i Firefox.

Design og koding av Mamma Moen Design
Photobucket
hits