KAJA - oppdatering 3 mnd


Tiden flyr i godt selskap, er det ikke det de sier? Det stemmer i hvert fall med vårt lille selskap. Dagen suser avgårde. Føler vi nesten nettopp har stått opp, før vi igjen tar på nattdrakten. For det er samme rutine hver kveld på bitte lillemor. Å det har det vært siden hun var 6 uker gammel. 

Men nå har hun passert den ene viktige linja. Vi er fordi den første fasen av babytiden. Nå kjenner vi Kaja ganske så godt. Hun er også mye mer med i familien. Hun krever mer av oss, og vi gleder oss bare til hun vil kreve enda mer. Hun prater og til tider roper hun. Hun ligger stort sett på gulvet i babygymmen enten på magen eller på rygg. Babygymmen har nemlig blitt det nye samligstedet vårt i familien. Det er på gulvet de kule er.

Kaja fullammes og er fornøyd med det. Men det er ikke til å stikke under en stol av vi gleder oss til hun er blitt enda 1 mnd slik at vi kan begynne å teste hva hun liker. Bitte lillemor er fremdels veldig glad i å sove. Vi starter dagen som regel i 7-8 tiden. Og allerede en time etter vi har slått opp øyenene er Kaja klar for å lukke dem igjen. Da sover hun oppe på gjesterommet i senga i et par timer. På formiddagen har hun som regel en skikkelig lang blund på 2-3 timer, før hun igjen sover en siste liten blund i 17 tiden. Da er det så vidt hun klarer å holde seg våken til hun igjen legger seg kl 19. Vi bader eller dusjer hver kveld. Dette syns jeg er en fin måte å avslutet dagen på.

Hvor mange ganger hun er oppe iløpet av natta har vi ennå ikke noen faste rutiner på, men det blir noen ganger iløpet av natta. Men ingen av oss er våkne, så det går fint. Kaja legger seg i sin seng på egent rom, men så trøtt som jeg er på natta - havner hun i babynesten samme med meg.

Og hvordan har mor det? Jotakk, bare fint. Selv om jeg fikk et lite slag i tryne da jeg gikk på vekta i dag. Denne ammingen hjelper ikke så mye som de sier. Her må det nok større tiltak til om jeg skal tilbake som normalen. Men bortsett fra det så er det veldig fint.

Ha en fin kveld♥

3 kommentarer

Phuong Dang

24.10.2013 kl.07:57

Å.. de er såå skjønne fra 3 mnd alderen, du har mye kos i vente... Nydelig jente :)

Famwangaasegg-Mamma & Theamor

24.10.2013 kl.08:32

Så fin ho e<3 E godt å få gode rutina, gull verdt! :)

Veronica

27.10.2013 kl.10:58

For en fin blogg du har :) Kjekt å lese. Selv har jeg tre barn og nr tre heter Kaja og er 3 og en halv mnd :) Morsomt å lese om din baby, er som å lese om vår Kaja..samme rutiner også :) Helsing Veronica
Veronica: Tusen takk :) Nææ så kult :) Nydelig navn <3

Skriv en ny kommentar

Jeg heter Therese og er en jente på 23 år som er mamma til verdens fineste jenter som er født 2 September ?09 og 23 Juli ?13.
I Januar 2012 flyttet vi fra Vesterålen og til Vakre Lofoten, da pappa Tony fikk seg fast jobb. I en alder av 22 år var vi begge ferdig utdannet som ambulansearbeidere.
Kos deg med de fine bildene mine, og hyggelige lesning. Hyggelige kommentarer blir jeg veldig glad for.

Og du..ta ikke ALT så dønn seriøst av det som står her. Noen av tekstene mine er ekstremt overdrevet bare fordi at det skal være morsomt å lese.

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Instagram

Mine prinsesser

Photobucket Photobucket

Kategorier

Arkiv

Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak mammaoglillemor. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Designet vises best i Safari og Google Chrome. Designet er ikke tilpasset mobil/iPad/iPhone. Noen forskjeller vil forekomme i Firefox.

Design og koding av Mamma Moen Design
Photobucket
hits