Støpt i samme form

Søstre♥


Søstre. Støpt i samme form, så utrolig like - men likevell helt forskjellig. Lurer på hvordan det vil bli fremover. Vil de bli gode venner? Kommer Kaja til å være like tidlig ute med det meste, slik som Thea var? Jeg ser virkelig frem til når Kaja får øynene opp for storesøster, og at hun vil sette pris på henne. Det er en lekekamerat for livet. Thea vil bestandig være der for Kaja. I tykt og tynt. Tenk når de har sin første krangel. Blir spennende. Herregud, jeg høres jo helt syk ut - tenk at man gleder seg til barna skal krangle. Vet at når den tid kommer, vil jeg nok angre på det jeg sier nå.

Tenk når Thea kommer sladrene til oss om at lillesøster er både plagsom og følger etter henne. Eller omvendt - når storesøster absolutt må plage lillesøster. Gleder meg til det også jeg.  Det er disse små tngene i livet jeg gleder meg til fremover. 

Gled deg over de små tingene i hverdagen! Ha en fin tirsdag!

 

5 kommentarer

så utrolig søte de er :)

Hanne Lien

22.10.2013 kl.10:49

så søte jenter :)
Mammaine: Enig med deg :) Tusen takk.
Hanne Lien: Veldig :) Takk :)

Iselin - Ung 2 barns mamma

22.10.2013 kl.13:59

Så skjønne de er :)

Jeg lurer veldig på det samme. Nett nå er de såå like, men likevel så forskjellige. Madelen har alltid vært den rolige, mens Minato er i hundre hele dagen. Og han har virkelig fått øynene opp for storesøster, og følger etter hele dagen :P

Nina

22.10.2013 kl.15:45

Spennende dette :)

Skriv en ny kommentar

Jeg heter Therese og er en jente på 23 år som er mamma til verdens fineste jenter som er født 2 September ?09 og 23 Juli ?13.
I Januar 2012 flyttet vi fra Vesterålen og til Vakre Lofoten, da pappa Tony fikk seg fast jobb. I en alder av 22 år var vi begge ferdig utdannet som ambulansearbeidere.
Kos deg med de fine bildene mine, og hyggelige lesning. Hyggelige kommentarer blir jeg veldig glad for.

Og du..ta ikke ALT så dønn seriøst av det som står her. Noen av tekstene mine er ekstremt overdrevet bare fordi at det skal være morsomt å lese.

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Instagram

Mine prinsesser

Photobucket Photobucket

Kategorier

Arkiv

Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak mammaoglillemor. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Designet vises best i Safari og Google Chrome. Designet er ikke tilpasset mobil/iPad/iPhone. Noen forskjeller vil forekomme i Firefox.

Design og koding av Mamma Moen Design
Photobucket
hits