#bakfasaden - vår forklaring

#bakfasaden går som en farsott på Instagram for tiden. Der de som kanskje bare viser bilder der det ikke er et støvkorn på mils omkrets, bruker lang tid på å style hvert bilde osv. Unødvendig bruk av tid, spør du meg. Men om du går igjennom alle de jeg følger på instagram finnes det mange av dem. Meningen med #bakfasaden er å vise "oss vanlige" mennesker at også dem er menneskelig i form av rot, unger og søl. Noen av dem prøver jo selføleglig alt for hardt, å viser stylet rot. Og noe tar bilde av en sokk på badegulvet å kaller bilde #bakfasaden

Stua mi. Bildet er tatt en ettermiddag. Dette er veldig typisk oss. Bordet vår er bestandig rot på. Enten kopp eller leker. Plata under bordet har jeg gitt opp å rydde. Det havner bestandig ting der. Teppet som ligger slengt i sofaen blir brettet hver dag, men uansett hvor mange ganger - fyker det fort ut igjen. Noen ganger blir det brukt som hav på gulvet eller som hytte over stolene. Babytingene som står fremme i stua er jo kommet for å bli - i hvert fall for en stund. Vippestolen er overhode ikke så pen å se på. Har ikke telling på hvor mange ganger jeg har snublet over den fordi den "plutselig" sto midt på gulvet.

Støvmagnet nr 1 er babygymmen. Et glorete rosa aktivitetssenter for lille sjefen. Passer overhode ikke inn i resten av interiøret, men et absolutt et must i hverdagen. Og for dere som har øynene med dere så har dere kanskje lagt merke til den hvite ulldotten som ligger i vinduet på hvert et bilde jeg har tatt av stua. Hun matcher kanskje veggene og noe av interiøret - men hun griser ut vinduene og HUN er grunnen for at jeg ikke kan ha så mye dilla dall i vinduene. Hun krever nemlig sine faste plasser, og står det noe i veien dytter hun det ned.


Men selv alt dette trives vi så fint her. Og Thea - hun vil jo helst ikke dra noen plasser.Bare være hjemme. Så noe riktig gjør vi.

Ha en flott dag da folkens♥ Baby K og jeg skal ut å nyte det fine høstværet, og på babysang.

8 kommentarer

Nina - mamma til 2

16.10.2013 kl.14:50

Vi har den samme flotte "pynten" i vinduet vi også, hihi ^^

Nina

16.10.2013 kl.21:40

Her flyter det over av rot.Ser bilder av det noen kaller såkalt rot,det er jo ikke rot i det hele tatt.

Prøver så klart å rydde,men det er alltid noe mer jeg kan rydde.

Anonym

16.10.2013 kl.22:58

Morsomt å lese om slik virkeligheten er for de fleste :) dere virker som en flott familie :)

hekleriheklera

16.10.2013 kl.23:27

Bare digger hvor ærlig og rett på sak du er. Utrolig bra! Fortsett sånn!

Mamma til baby N

17.10.2013 kl.01:06

Det er vell slik virkeligheten virkelig er! Er nettopp blitt mamma selv, så kjenner til det du skriver om :)

Lurer på om du kan skrive ett innlegg om baby K - hvordan hun har utviklet seg, nårtid dere startet å bruke vippestol/babygym osv? Hvilke klær som er passelig å bruke ute i vogna og slike ting :) Min prinsesse fyller 4 uker om noen dager, og jeg har lest meg grønn på google om slike tips osv, men føler ikke jeg blir noe klokere. Derfor kunne det vært interessant, morsomt og lærerikt og lese andres erfaringer, spesielt siden du er tobarnsmor! :D
Mamma til baby N: Gratulerer så mye med baby :) Ei herlig tid - på godt og vondt <3 Kjempe god ide. Selvfølgelig kan jeg gjøre det :)
hekleriheklera: Tusen takk :) Ha en nydelig dag :)
Anonym: Tusen takk for det :) Ha en flott dag.

Skriv en ny kommentar

Jeg heter Therese og er en jente på 23 år som er mamma til verdens fineste jenter som er født 2 September ?09 og 23 Juli ?13.
I Januar 2012 flyttet vi fra Vesterålen og til Vakre Lofoten, da pappa Tony fikk seg fast jobb. I en alder av 22 år var vi begge ferdig utdannet som ambulansearbeidere.
Kos deg med de fine bildene mine, og hyggelige lesning. Hyggelige kommentarer blir jeg veldig glad for.

Og du..ta ikke ALT så dønn seriøst av det som står her. Noen av tekstene mine er ekstremt overdrevet bare fordi at det skal være morsomt å lese.

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Instagram

Mine prinsesser

Photobucket Photobucket

Kategorier

Arkiv

Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak mammaoglillemor. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Designet vises best i Safari og Google Chrome. Designet er ikke tilpasset mobil/iPad/iPhone. Noen forskjeller vil forekomme i Firefox.

Design og koding av Mamma Moen Design
Photobucket
hits