Det er slik det ser ut

Det er altså slik det ser ut - det ser kanskje ut som høststormen som herjer ute, har kommet inn i stua ( og resterende av huset) men den gang ei. Det er jo bare 4 åringen som har drukket litt vann, tegnet litt, lekt litt med vesker og diverse - og til slutt byttet klær. For 4 åringen tror akkurat det sammen som pappaen sin - at klærne her i huset på magisk vis flyr selv i skittentøyskurven. Er ikke det merkelig? For mine klær havner aldri der, og jeg ikke selv fysisk kaster dem i kurven. Så mens 4 åringen og 24 åringen er på turning, rydder jeg en fei. Jeg er blitt ganske så god på speedrydding. 


Og under babygymmen ligger verdens fineste baby å ser på mammaen som løper rundt som en tulling i huset♥

Ha en fin ettermiddag!

11 kommentarer

hehe kjenner til den tankegangen... Samboern min tror også på det samme ! Heldigvis er lillepia glad i å hjelpe til med husarbeidet, så jeg får nyte det så lenge det varer og krysse fingrene for at hun lærer av mammaen sin og ikke pappaen ;))

Cecilie

02.10.2013 kl.18:27

Kjenner meg igjen der.. Ingen onge i hus her enda da, men skulle tro alle menn hadde et felles gen når det kommer til klær og rydding ;) Koselig stue dere har, og søte lille banet som koser seg under babygymmen :)

03.10.2013 kl.09:22

Hvorfor har Mia alltid på seg sele? :-) ser ut som hun koser seg i vinduskarmen ;-)

Marte Johannessen

03.10.2013 kl.19:47

Så fin stue!! :)

Navn

03.10.2013 kl.20:29

Hei kjære deg! Jeg lurte bare på om du ville være så snill å stemme på koffert nr. 2? Da gjør du meg til verdens gladeste jente. :) Vet at du liker godt rosa, så hvis jeg vinner vil du kunne kjøpe kofferten i butikkene om ikke lenge :D

http://notabeneblogg.wordpress.com/2013/09/27/stem-pa-ditt-favorittdesign/

Lena

03.10.2013 kl.21:25

Yo!! Jeg må bare fortelle deg at denne bloggen er til kjempe stor glede for meg. Jeg synes helt ærlig at du er en av de fineste på blogg.no. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra konkurranse jeg nettopp ble med i! Kanskje du kan være snill å dele den på bloggen? :-D Det hadde vært veldig gøy om du gjorde. Uansett håper jeg du deltar selv og at du blogger kjempe masse fremover!

Nina

04.10.2013 kl.12:10

Yo!!!! Må bare starte meed si at dennne bloggen er til drit stor inspirasjonn for meg. Jeg synees helt ærlig at du er en av de flinkeste på blogg.no. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra konkurranse jeg nettopp ble med på! Kanskje du kan være mega snill å dele den på bloggen????? :D Det hadde vært veldig gøy om du gjorde altså. Uansett håper jeg du melder deg på selv og at du oppdaterer enormt ofte fremover!!

Katrine

04.10.2013 kl.16:18

Yo!!! Førsst av alt må jeg si at dennne siden er til kjempe stor gledee for meg. Jeg synees helt ærlig at du er en av de vakreste i Blogg Norge. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra giveaway jeg nettopp ble med på! Kanskje du kan være kul å dele den på bloggen? :D Det hadde vært veldig gøy om du gjorde altså. Uansett håper jeg du deltar selv og at du blogger drit ofte fremover!!

Charlotte

04.10.2013 kl.23:42

Halloi! Helt først vil jeg baree si at dennne siden er til mega stor inspirasjonn for meg. Jeg synees helt ærlig at du er en av de vakreste på blogg.no. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra konkurranse jeg nettopp deltok på! Kanskje du kan være grei å dele den på bloggen? ;-P Det hadde vært veldig gøy om du gjorde altså. Uansett håper jeg du melder deg på selv og at du oppdaterer enormt masse fremover!!!

Silja

05.10.2013 kl.10:58

Halloi!!!!! Må bare fortellle deg at blogggen din er til kjempe stor gledee for meg. Jeg synees helt ærlig at du er en av de tøffeste på blogg.no. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra konkurranse jeg nettopp mdeldte meg på! Kanskje du kan være grei å dele den på bloggen???? :D Det hadde vært veldig gøy om du gjorde altså. Uansett håper jeg du deltar selv og at du blogger enormt masse fremover!!
Anonym: Hun har den bestandig på seg på dagtid :) Hun elsker å sitte i vinduskarmen :)

Skriv en ny kommentar

Jeg heter Therese og er en jente på 23 år som er mamma til verdens fineste jenter som er født 2 September ?09 og 23 Juli ?13.
I Januar 2012 flyttet vi fra Vesterålen og til Vakre Lofoten, da pappa Tony fikk seg fast jobb. I en alder av 22 år var vi begge ferdig utdannet som ambulansearbeidere.
Kos deg med de fine bildene mine, og hyggelige lesning. Hyggelige kommentarer blir jeg veldig glad for.

Og du..ta ikke ALT så dønn seriøst av det som står her. Noen av tekstene mine er ekstremt overdrevet bare fordi at det skal være morsomt å lese.

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Instagram

Mine prinsesser

Photobucket Photobucket

Kategorier

Arkiv

Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak mammaoglillemor. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Designet vises best i Safari og Google Chrome. Designet er ikke tilpasset mobil/iPad/iPhone. Noen forskjeller vil forekomme i Firefox.

Design og koding av Mamma Moen Design
Photobucket
hits