KAJA - oppdatering 2 mnd

Hei og hopp hvor fort tiden går. Lillejenta vår har allerede tippet over 2 mnd! Jeg er ingen nybakt mamma eller i barsel lenger.I over 2 mnd har vi vært en familie på 4. Vi holder fortsatt på å bli kjent med hverandre, både på godt og vondt. Vi lærer stadig noe nytt, vi oppdager stadig nye ting med lillesøster.  Det er selvfølgelig jeg som har mest med Kaja å gjøre. Og da jeg som kjenner henne best. Men du kan tro pappaen var stolt da han fikk henne til å le.


Siden sist:
1:  Kaja ligger mye på gulvet. Hun har oppdaget lekene som henger rundt henne. Og hun søker mot tv og lys. 2: Ull - det er blitt kaldt ute. Vi har tatt i bruk ullklær. 3: Sol - den siste mnd har vi hatt knallvær. 4: Hele familien har vært snørrete, liten som stor. Heldigvis er vi vikinger som står han av. 5: Kaja og jeg er stort sett mye på farten. En av tingene vi er med på er babysang. 6: Denne mnd begynte vi med nr2 bleier. 7: Smilie-babyen vår som er blitt så flink til å "prate" og hun ler. Hun kjenner igjen ansikter og stemmer. 

Spent på hvordan ting har forandret seg til neste måned. Da er det også tid for 3 mnd kontroll og sprøyter hos helsesøster.

2 kommentarer

Tante til thea

28.09.2013 kl.11:40

Jeeeey endelig større:):):):) gla i dere må du hilse Thea og Tony og Mia:):):) du må gje kaja en klem fra meg

Cathrine

02.10.2013 kl.17:54

Hallo!!! Må bare fortelle deg at denne bloggen er til kjempe masse glede for meg. Jeg synes helt ærlig at du er en av de søteste i hele bloggeverden. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra konkurranse jeg nettopp ble med i! Kanskje du kan være snill å dele den på bloggen? :-D Det hadde vært veldig gøy om du gjorde. Uansett håper jeg du deltar selv og at du blogger kjempe masse fremover!

Skriv en ny kommentar

Jeg heter Therese og er en jente på 23 år som er mamma til verdens fineste jenter som er født 2 September ?09 og 23 Juli ?13.
I Januar 2012 flyttet vi fra Vesterålen og til Vakre Lofoten, da pappa Tony fikk seg fast jobb. I en alder av 22 år var vi begge ferdig utdannet som ambulansearbeidere.
Kos deg med de fine bildene mine, og hyggelige lesning. Hyggelige kommentarer blir jeg veldig glad for.

Og du..ta ikke ALT så dønn seriøst av det som står her. Noen av tekstene mine er ekstremt overdrevet bare fordi at det skal være morsomt å lese.

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Instagram

Mine prinsesser

Photobucket Photobucket

Kategorier

Arkiv

Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak mammaoglillemor. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Designet vises best i Safari og Google Chrome. Designet er ikke tilpasset mobil/iPad/iPhone. Noen forskjeller vil forekomme i Firefox.

Design og koding av Mamma Moen Design
Photobucket
hits