En liten grønn følelse

Dette med barsel og mammaperm kan være nokså tungt. Ikke bare rent fysisk, men også psykisk. Man føler man lever i ei babyboble, mens resten av verden går faktisk videre. Den stopper ikke opp selv om du har en ekstra tung dag eller er trøtt.Til og med din kjære har et liv utenom husets fire vegger. Noe som kan irritere meg grønn til tider. For man blir automtisk "låst" til babyen. Der du er, er ikke babyen langt unna. Mens din kjære er på jobb, ute med venner og ellers på farten, blir du sittende mye hjemme. Og det er helt greit, sånn egentlig. Men jeg kjenner en grønn følelse på hvorfor ikke mannfolkene er mer knyttet til hjemme enn slik som det er. Mens din hverdag dreier seg om trilleturer, bleier og amming - lever resten av familien nesten som normalt. Storesøster foretrekker heller å dra på overnatting i campingvogna sammen med pappaen, enn å være hjemme sammen med mamma. Å det forstår jeg. For mamma er ofte opptatt med lillesøster. I dag sa Thea at hun gledet seg til Kaja kunne gå, for da kunne også vi være med på tur. Å det er jeg enig med henne i. 


3 kommentarer

Skjønner akkurat hva du mener. Da er det godt når ungen blir nokså stor at du kan skaffe barnevakt og komme deg litt ut. Selv om det bare er for å handle alene, så kan det ha mye å si:)
€Malene: Det er sikkert. Gleder meg til jeg endelig tørr å slippe taket, å la andre pass Kaja litt :)

Hild Frøya

27.09.2013 kl.10:02

Den der har jeg kjent på også. jeg har jo vært hjemme med Cornelis i to år, og det blir liten tid til annet enn barnet. Nå føler jeg at jeg har litt bedre tid til å styre litt i huset her. For vi har mer enn nok å ta tak i. Håper vi kan iallfall bli sånn tålig ferdige til jul.

Skriv en ny kommentar

Jeg heter Therese og er en jente på 23 år som er mamma til verdens fineste jenter som er født 2 September ?09 og 23 Juli ?13.
I Januar 2012 flyttet vi fra Vesterålen og til Vakre Lofoten, da pappa Tony fikk seg fast jobb. I en alder av 22 år var vi begge ferdig utdannet som ambulansearbeidere.
Kos deg med de fine bildene mine, og hyggelige lesning. Hyggelige kommentarer blir jeg veldig glad for.

Og du..ta ikke ALT så dønn seriøst av det som står her. Noen av tekstene mine er ekstremt overdrevet bare fordi at det skal være morsomt å lese.

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Instagram

Mine prinsesser

Photobucket Photobucket

Kategorier

Arkiv

Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak mammaoglillemor. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Designet vises best i Safari og Google Chrome. Designet er ikke tilpasset mobil/iPad/iPhone. Noen forskjeller vil forekomme i Firefox.

Design og koding av Mamma Moen Design
Photobucket
hits