Jeg er vell ikke den første som har

Jeg går hele dagen å tenker på hva jeg kan skrive om, og noen ganger dukker det opp gode temaer som jeg har lyst til å dele - men som dere vet er jeg i en evig babybobble for tiden. Så absolutt alt går i glemmeboka. Jeg har så mye jeg har lyst til å gjøre. Men lite blir egentlig gjort. Heller gidder jeg ikke å sette så store krav til meg selv. For da blir jeg så sinnsykt skuffet av meg selv.

Dagene her i huset på toppen flyter av sted. De består av amming, mye trilling og den evige jakten på en fornøyd baby. Vi er snart i mål på å komme oss inn i en slags rutine, og dermed mere tid for oss selv på kvelden. Må si det nesten har vært et lite slag i tryne med dette å plutselig ikke ha kveldsro. En stund ble jeg nesten desperat etter en stille stund for meg selv på kvelden.

I dag har jeg blitt satt på prøve igjen. Tony jobber som sagt døgnturnus, og dermed er jeg mye alene med jentene. Og Onsdager er virkelig den store "på farten" dagen. Først legenbesøk ( 6 ukerskontroll på meg), så tur med Mia, babysang og lunsj med flotte mammaer ooog til slutt - turning på snuppa. Men alt går.  Jeg er vell ikke den første mammaen som har hatt baby på armen mens man prøver å hjelpe storesøster med å slå kråke. Kaja får i hvert fall være med på mye rart. Å når man til og med sovner på armen midt i turninga, da har man det ikke så aller værst.
Nå skal jeg drikke opp te`n min mens den ennå er varm og nyte stillheten i huset. Ha en flott kveld♥

8 kommentarer

25.09.2013 kl.21:47

herlig:)
Synes du er så flink, men det er absolutt gull verdt det å få inn rutiner, og kunne få litt tid til seg selv om kveldene. Det er jo så viktig for at man skal fungere mest mulig:)
¤Malene: Takk for det :) Denne gangen er rutiner veldig viktig. Da vi fikk Thea var det kun oss selv å tenke på, men nå er det noe annet. Rutiner er alfa omega når man har barn :)
Anonym: :) Enig :)

Mamma til Tobias og Dennis

25.09.2013 kl.22:33

Stå på du vikes som en super mamma :-) kunne godt fått litt av din energi :-)

Famwangaasegg-Mamma & Theamor

25.09.2013 kl.23:06

Kjempefint bilde av snuppen:) Rutine e gull verdt! Man har igjen førr det da og nu. Fra Thea va bære uken, fikk vi fine rutine. De forandra sæ heile tia, men så lenge man heng med og fullfør går alt bære godt. Blir spennanes med en liten en te:)
Famwangaasegg: Takk :) Det e så viktig fra dag 1 mein nu æ :)
Mamma til Tobias og Dennis: Tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

Jeg heter Therese og er en jente på 23 år som er mamma til verdens fineste jenter som er født 2 September ?09 og 23 Juli ?13.
I Januar 2012 flyttet vi fra Vesterålen og til Vakre Lofoten, da pappa Tony fikk seg fast jobb. I en alder av 22 år var vi begge ferdig utdannet som ambulansearbeidere.
Kos deg med de fine bildene mine, og hyggelige lesning. Hyggelige kommentarer blir jeg veldig glad for.

Og du..ta ikke ALT så dønn seriøst av det som står her. Noen av tekstene mine er ekstremt overdrevet bare fordi at det skal være morsomt å lese.

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Instagram

Mine prinsesser

Photobucket Photobucket

Kategorier

Arkiv

Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak mammaoglillemor. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Designet vises best i Safari og Google Chrome. Designet er ikke tilpasset mobil/iPad/iPhone. Noen forskjeller vil forekomme i Firefox.

Design og koding av Mamma Moen Design
Photobucket
hits