Mødre i permisjon

 

Stol aldri på ei mamma i permisjon, var det ei som sa til meg. Vi mødre i permisjon er vist en egen rase. Vi har tydeligvis et rykte på oss. Å ikke alt i det ryktet er så fint.

Som f.eks " en mamma i permisjon kommer alltid for sent. Det er faktisk noe i det. Jeg har alltid vært tidlig ute, uansett. Og nå som vår hverdag er satt helt på hodet, kommer vi enten akkurat eller litt for sent til avtaler. Plutselig har jeg ikke bare meg selv å tenke på når man skal noen steder. Å tusen ting man skal huske på å ta med.

Ei mamma i permisjon tror hun har forkjørsrett med barnevogna uansett. Dette var noe jeg irriterte meg over for litt siden. Mødre som enten tok hele fortauet å nektet å vike, eller svære barnevogner som stod i veien inne på butikken. Nå er jeg blitt en av dem ( nesten så jeg ikke tørr å innrømme det). Jeg baner meg vei med vogna å forventer at alle skal vike for meg. Grusomt!

Kjøpesentre-mammaer! Kryss i taket, en av disse ville jeg ikke bli. De som henger på sentret fra morgen til kveld under hele permisjonen. Tragisk nok finnes det mange av dem. 

Bedrevitende. Disse finnes overalt. Om du er medlem av et terminforum på nett av et eller annet slag - der finner du som regel veldig mange. De kan alt, har opplevd alt og er mester i barneoppdragelse. 

Og når man er inne på terminforum - du som ikke ha en unge som verken sover hele natten, ikke tar smokk eller sover av seg selv - du leser deg grønn av alle dem som oppdaterer om hvor sabla perfekte ungene er. Ja, jeg blir sjalu! 

Mødre i permisjon går gjerne flokkvis. Man triller som regel en gjeng sammen. Og du, stakkars deg om du prøver å komme forbi disse mødrene når de triller bortover veien. Her må det bare vikes for alt som er.

Men sånn ellers har vi som er i permisjon ganske så fint. Thea spør titt og ofte om ikke jeg skal på jobb snart.  Jeg har en jobb å gjøre hjemme først - nemlig være med på å forme lille Kajamor♥Hvilken type mamma er/var du i permisjonen?

2 kommentarer

hekleriheklera

21.09.2013 kl.23:40

Jeg var en hjemmemamma som bare nøyt og ikke stresset. Null kafébesøk og så fååå byturer som mulig. Hjemmekos, bli kjent med lillemor, besøk til og av andre mødre med baby og lange gode trilleturer. Der har du meg. Kosa meg maksimalt med den totalt stressfrie hverdagen og det skal jeg gjøre alt for å få til neste permisjon også! Nydelig lita tulle du har!

blondekakemonstre

22.09.2013 kl.10:48

Bra skrevet :D Kaja er så skjønn. Jeg har ikke barn ennå og aner ikke hvordan jeg kommer til å bli som mor i permisjonen når den tid kommer. Jeg har lett for å bli rastløs, men jeg liker også å kose meg inne, så tror jeg trenger en blanding av å være både hjemme og ute, men det er noe helt annet enn å gå dag inn og da ut på kjøpesentre eller å ta seg en gåtur i ny og ne. Frisk luft er dessuten bra :D

Skriv en ny kommentar

Jeg heter Therese og er en jente på 23 år som er mamma til verdens fineste jenter som er født 2 September ?09 og 23 Juli ?13.
I Januar 2012 flyttet vi fra Vesterålen og til Vakre Lofoten, da pappa Tony fikk seg fast jobb. I en alder av 22 år var vi begge ferdig utdannet som ambulansearbeidere.
Kos deg med de fine bildene mine, og hyggelige lesning. Hyggelige kommentarer blir jeg veldig glad for.

Og du..ta ikke ALT så dønn seriøst av det som står her. Noen av tekstene mine er ekstremt overdrevet bare fordi at det skal være morsomt å lese.

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Instagram

Mine prinsesser

Photobucket Photobucket

Kategorier

Arkiv

Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak mammaoglillemor. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Designet vises best i Safari og Google Chrome. Designet er ikke tilpasset mobil/iPad/iPhone. Noen forskjeller vil forekomme i Firefox.

Design og koding av Mamma Moen Design
Photobucket
hits