Hvem er hvem?

Søskenlik? Tørr du gjette hvem som er hvem?Mange får bakoversveis da dem ser ned i vogna å ser på lille Kaja - tro kopi av storesøster er en helt vanlig setning. Tro kopi? Tjaa, kanskje - men lille Kaja er en helt annen baby enn storesøster. Eller er det bare vi som er roligere, og da blir babyen automastisk roligere. Det obligatoriske spørsmålet etter man har fått et barn er " hvordan går det?".  Da vi fikk Thea pyntet jeg på svaret å sa det gikk fint. Skulle jeg si " nei ikke så bra. Jeg gråter, babyen gråter - hun vil ikke sove, ikke spise rett osv. 

Nei, ingen forventer å høre et slikt svar. Nå er det andre boller.  Jeg pynter ikke på svaret, men sier " egentlig skulle alle foreldre ha blitt tobarnsforeldre med en gang. Alt er så mye enklere med nr 2. Hvorfor sa ikke noen det til meg før? Det er veldig deilig at vi som foreldre har mye mer kontroll på situasjonen nå enn den gang for 4 år siden. Og det er tydelig at Kaja også merker. 

Hva er din erfaring med å få barn nr 2?

18 kommentarer

Kistin Paulsen

18.09.2013 kl.10:00

Thea øverst og Kaja nederst?

Silje

18.09.2013 kl.10:10

Thea øverst og Kaja nederst???

Veronica

18.09.2013 kl.11:42

Kaja er øverst trur jeg

Og Thea er nederst trur jeg :)

Marita

18.09.2013 kl.11:48

Kjenner meg så igjen! Å få nr 2 er virkelig en drøm! Alle sier at overgangen til 2 barn er stor, men det kjenner jeg ikke på. Selv med kolikk koser jeg meg med lillesøster. Man er så avslappet og rolig å vet at ting ordner seg etterhvert :)

Mamma til Tobias og Dennis

18.09.2013 kl.11:57

Helt enig i det du skriver. Her ventet jeg ikke med nr 2 da ble gravid når Tobias var under året :-) like den var foresten :-)

Ane

18.09.2013 kl.13:11

Helt enig med at nr 2 er lettere! Syns den første tida med storesøster var skikkelig tøff og brutal. Jeg var litt usikker på om jeg ville ha flere rett og slett. Nå nyyyter jeg tida sammen med lillesøster, som blir 8 uker på fredag :-) har sakt at det holder med to barn for meg, men kjenner at det frister med en nr 3 ;-)

Kirsti Bergli

18.09.2013 kl.17:47

Thea øvers og Kaja nederst. De er like men ser forskjell på dem :) Thea er lik bestefar Geir mens Kaja er mer lik Tony :)

jorfrid - fotobloggen

18.09.2013 kl.19:40

Så skjønne begge to er! :)
jorfrid: Tusen takk :)
Kirsti Bergli: Riktig :)
Ane: Sykt hvor mye lettere det har vært med nr2 :) Tony sier at han ikke skal ha flere barn om han ikke er garantert at han får gutt :D
Marita: Helt sykt! :) Hadde jeg vist at det skulle være så lett hadde jeg ikke ventet i 4 år. Så fint å høre at du koser deg, selv med skriking. Du er tøff!
Veronica: Riktig :)
Silje: Helt riktig :)
Kistin Paulsen: Jepp jepp :)

blondekakemonstre

19.09.2013 kl.12:48

Thea er øverst og Kaja nederst. De er veldig like og skjønne begge to, men ser ut som om Kaja er rundere i ansiktet/hode enn det Thea var som baby :D

26.09.2013 kl.16:36

Kaja øverst og Thea nederst ja :) Skjønne jenter. Men må si meg totalt uenig med mange av dere, nummer 2 hos meg kom som julekvelden på kjerringa. Totalt forskjellige barn, der min nummer 1 har vært en sovedukke hele livet sitt, og spesielt det første leveåret. Mens nummer 2 kom å snudde hverdagen til oss alle opp og ned. Skrek mye hele tiden, og sov aldri. Noe som gjør at man ikke får mye tid og energi til nummer 1 som også krever sin plass... Men ting går over... etter hvert. Nummer 2 begynte ikke å sove skikkelig om natta før nærmere 3 årsdagen sin ;)

Tante til thea

28.09.2013 kl.09:41

Thea overst og kaja nederst.

Det klarer jeg og se og æ e ikje den beste på å se sont

Skriv en ny kommentar

Jeg heter Therese og er en jente på 23 år som er mamma til verdens fineste jenter som er født 2 September ?09 og 23 Juli ?13.
I Januar 2012 flyttet vi fra Vesterålen og til Vakre Lofoten, da pappa Tony fikk seg fast jobb. I en alder av 22 år var vi begge ferdig utdannet som ambulansearbeidere.
Kos deg med de fine bildene mine, og hyggelige lesning. Hyggelige kommentarer blir jeg veldig glad for.

Og du..ta ikke ALT så dønn seriøst av det som står her. Noen av tekstene mine er ekstremt overdrevet bare fordi at det skal være morsomt å lese.

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Instagram

Mine prinsesser

Photobucket Photobucket

Kategorier

Arkiv

Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak mammaoglillemor. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Designet vises best i Safari og Google Chrome. Designet er ikke tilpasset mobil/iPad/iPhone. Noen forskjeller vil forekomme i Firefox.

Design og koding av Mamma Moen Design
Photobucket
hits