Før jeg er ferdig med å blunke

Om dagene skal gå like fort som dem gjør nå - kommer jeg til å ende opp som bestemor før jeg er ferdig med å blunke. Herligheten, vår lillebaby er blitt 7 uker! Tiden i permisjon er ikke til å tulle bort, for dette går fort. Dagene mine til nå har blitt brukt til å trille tur, kafe med venner og kollegaer, babysang og tid på sofaen. Kjenner at det knirrer i lilletåa når det blir dårlig vær,å vi blir nødt til å være inne. Jeg er overhode ikke skapt til å sitte inne. Heldigvis har vi en baby som sover best i fart. Ikke i bokstavlig forstand. Sover som en stein både i vogna, i bilstolen og ellers der hun blir finner det behagelig. Vi har til *bank i bordet* ikke hatt ei eneste våken natt, og heldigvis for det. 

Nå øver vi oss på rutiner.Kaja er nemlig litt for godt vant med vugging, så derfor må det nok vugges i søvn. Men når hun sovner, da sover hun i egen seng på rommet sitt. Det er deilig når man plutselig får alenetid på kveldene igjen. 


Så ofte som jeg kan kommer jeg til å blogge. Men først og fremt blir tiden og oppmerksomheten rettet mot alt det livet mitt her og nå. Jeg er fortsatt super aktiv på instagram, så om du ikke følger livet vårt der, så gjør det . Du finner oss på Mammabunes. Og så vil jeg si tusen takk til dere mange hundre som er innom her hver dag å ikke finner noe nytt. 

2 kommentarer

Charlotte

11.09.2013 kl.21:29

Tiden går for fort. Veldig trist egentlig!

Men godt du får gjort mye i løp av dagene, det er viktig og holde seg i gang og være sosial =)

Ta godt vare på tiden..

hekleriheklera

12.09.2013 kl.22:23

Tiden går så altfor fort ja... men ååå som jeg gleder meg til neste gang jeg skal i permisjon!

Skriv en ny kommentar

Jeg heter Therese og er en jente på 23 år som er mamma til verdens fineste jenter som er født 2 September ?09 og 23 Juli ?13.
I Januar 2012 flyttet vi fra Vesterålen og til Vakre Lofoten, da pappa Tony fikk seg fast jobb. I en alder av 22 år var vi begge ferdig utdannet som ambulansearbeidere.
Kos deg med de fine bildene mine, og hyggelige lesning. Hyggelige kommentarer blir jeg veldig glad for.

Og du..ta ikke ALT så dønn seriøst av det som står her. Noen av tekstene mine er ekstremt overdrevet bare fordi at det skal være morsomt å lese.

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Instagram

Mine prinsesser

Photobucket Photobucket

Kategorier

Arkiv

Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak mammaoglillemor. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Designet vises best i Safari og Google Chrome. Designet er ikke tilpasset mobil/iPad/iPhone. Noen forskjeller vil forekomme i Firefox.

Design og koding av Mamma Moen Design
Photobucket
hits