Sove? Nei, det er jeg ferdig med.

Man vipper, bysser og traller - min lille sovebaby har forandret seg til et lite minimonster når det kommer til soving. Hun har tydeligvis sovet i fra seg de første ukene av sitt liv, så nå er ikke det så viktig lenger. Hun sover så lenge det er bevegelse. Og en gang i skuddåret sovner hun av seg selv, stille og rolig i sin egen seng. Nevnet jeg at det har skjedd 3 ganger bare? Så bortsett fra at jeg stort sett aldri har armer eller bein ledig, for de vipper eller bysser - så har vi det fint. Heldigvis sover hun hele natta, så da får man slappe av.Endelig helg - og vi skal bruke lørdagen på barnebursdag. 11 unger i alderen 2 til 5 år skal ramponere huset. Flott. Thea gleder seg om en liten unge. Hun har ikke snakket om noe annet i det siste.

God helg!

2 kommentarer

Kjersti

06.09.2013 kl.12:03

Lykke til med barnebursdag! Ha en strålende helg ellers❤❤❤

Marita

07.09.2013 kl.04:26

Vår baby bestemte seg også plutselig for at soving var kjedelig så lenge ingen bysset på henne.. Redningen vår ble ergobaby bæresele eller bæresjal. Da hadde jeg to armer ledig og kunne gjøre det jeg ville og babyen sovnet som oftest når jeg bar på henne :)

Skriv en ny kommentar

Jeg heter Therese og er en jente på 23 år som er mamma til verdens fineste jenter som er født 2 September ?09 og 23 Juli ?13.
I Januar 2012 flyttet vi fra Vesterålen og til Vakre Lofoten, da pappa Tony fikk seg fast jobb. I en alder av 22 år var vi begge ferdig utdannet som ambulansearbeidere.
Kos deg med de fine bildene mine, og hyggelige lesning. Hyggelige kommentarer blir jeg veldig glad for.

Og du..ta ikke ALT så dønn seriøst av det som står her. Noen av tekstene mine er ekstremt overdrevet bare fordi at det skal være morsomt å lese.

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Instagram

Mine prinsesser

Photobucket Photobucket

Kategorier

Arkiv

Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak mammaoglillemor. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Designet vises best i Safari og Google Chrome. Designet er ikke tilpasset mobil/iPad/iPhone. Noen forskjeller vil forekomme i Firefox.

Design og koding av Mamma Moen Design
Photobucket
hits