Da ville det sett slik ut:

Sporadisk blogger som virkelig må grave dypt for å finne noe å skrive til dere. Jepp, der er meg for tiden.  Vet av erfaring at blogger der man skriver hva man har gjort iløpet av dagen - er rett og slett drit kjedelig. Da ville i hvert fall det sett slik ut hos meg: 

Sto opp klokken 9. Inn på badet å så meg i speilet. Shit, du ser trøtt ut, tenkte jeg. Håret som jeg fikk fikset for 1000 kr ser plutselig ikke like bra ut med ei flette som har hengt i 3 dager. Hiver i meg frokost. Og skroller nedover facebook. Sjekker også Ebay( Ttotalt dilla, farlig!). Jeg har lært om man skal få spise i fred, må man spise fort.  Jeg får akkurat nyte havregrøten i fred før jeg hører rop fra soverommet. Lille baby K er våken. Etter en liten påtår i senga er det klart for stell. Vasking av rompe foregår under rennende vann i vasken. Etter andre uka, 50 skitne vaskekluter sluttet jeg å bruke vaskekluter for en miste ting. Rennende vann er best, å man sparer seg for mye vask.

Akkurat 20 min etter at Kaja våknet er hun trøtt igjen. Men for å få gjort litt i huset legger jeg henne i babygymmen mens jeg løper rundt i huset å samler skittenklær, rydder og bretter klær.Etterhvert er det ei som klager noe fryktelig på gulvet. Hun er trøtt. Og da vil hun aller helst sove oppå meg.

Jeg ser ut vinduet i høststormen. Jeg sender ei melding til naboen for å høre om vi skal trimme litt med barnevognene. Negativt svar kommer ganske så raskt,. Mia begynner å pipe og ule når hun ser at jeg finner frem ytterklærne. Hun vil være med ut på tur. Kaja er nå så trøtt at øynene går i kryss. Hun sovner på gulvet mens jeg kler på meg. Jeg stabler meg ut med baby i ene armen, veska i andre og Mia å bånd. Vi går i en time i regn, sol og vind. Mia får gjort alt sitt fornødende og Kaja sover som et lam.

Når vi kommer hjem sover Kaja akkurat en halv time før hun våkner å heller vil sove oppå meg. Da drikker jeg litt iskaffe, ennå litt mer Ebay mens Kaja sover på brystet mitt. Jeg er blitt ganske så god på å gjøre ting i fra sofaen. 

Klokken to drar vi på butikken. Jeg bruker sikker ti minutter på finne ut hvordan jeg fester bilstolen på handlevogna. Ble sint da jeg ikke fant ut av det, å måtte heller holdet bilstolen mens jeg trille handlevogna. Da droppet jeg liksågreit å handle for resten av uka. Kun middag for dagen, å litt melk.

Etter butikken hentet vi Thea. Det er som regel jeg som gjør det. Syns det er greit siden Tony bestandig leverer om morgenen.Etter barnehagen er det tv tid for Thea. Hun ser bestandig på NRKsuper. Kaja sover ennå og blir da lagt på rommet sitt slik at hun får sove i fred. Jeg begynner å forberede middagen til Tony kommer hjem klokken 16.30. Inn i mellom våkner Kaja for litt kos eller pupp. Tony kommer ikke hjem til avtalt tid ( bakdelen med en slik jobb), så vi spiser alene. Etterpå rydder vi litt på rommet til Thea. Klokken 18.30 ber Thea selv om å få kveldsmat. Hun spiser en yougurt før hun tar seg et bad. Thea er blitt veldig selvstendig etter at hun ble storesøster. Hun steller seg selv, kler av og på seg selv. I det hun er på tur i seng kommer Tony hjem. Kaja sover fortsatt på rommet sitt. Thea lgger seg i åtte tiden. Jeg rekker akkurat å spise før Kaja våkner.  Da er det tid for babykos, stell og mat for Kaja. Siden hun har sovet nesten hele ettermiddagen er hun i kjempe humør å smiler til den store gullmedaljen til Tony som lager grimaser til henne. 

En liten time etter hun våknet er hun i drømmeland igjen. Men da i nattdrakt og klar for natta.

Dette var en dag i vårt liv kort forklart. Ingen dager er like, heldigvis for det.I dag skal Kaja og jeg møte arbeidskollegaer på kafe.

Ha en flott dag♥

 

Én kommentar

blondekakemonstre

28.08.2013 kl.12:02

Kos dere :D

Skriv en ny kommentar

Jeg heter Therese og er en jente på 23 år som er mamma til verdens fineste jenter som er født 2 September ?09 og 23 Juli ?13.
I Januar 2012 flyttet vi fra Vesterålen og til Vakre Lofoten, da pappa Tony fikk seg fast jobb. I en alder av 22 år var vi begge ferdig utdannet som ambulansearbeidere.
Kos deg med de fine bildene mine, og hyggelige lesning. Hyggelige kommentarer blir jeg veldig glad for.

Og du..ta ikke ALT så dønn seriøst av det som står her. Noen av tekstene mine er ekstremt overdrevet bare fordi at det skal være morsomt å lese.

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Instagram

Mine prinsesser

Photobucket Photobucket

Kategorier

Arkiv

Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak mammaoglillemor. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Designet vises best i Safari og Google Chrome. Designet er ikke tilpasset mobil/iPad/iPhone. Noen forskjeller vil forekomme i Firefox.

Design og koding av Mamma Moen Design
Photobucket
hits