My life be like - Den første måneden

 

Bildet beskriver veldig godt hvordan den siste måneden i mitt liv har vært. Den aller første måneden i Kaja sitt liv:


Nr1: De første ukene etter fødselen blør du en del. Så bind i alle størrelser var en stor del av hverdagen min. Nr2: Ammebh`er i alle størrelser, farger og fasonger. Det gikk den del av disse de første ukene. Så det gjelder å ha MANGE! Nr 3: Min kjære trofaste Iphone som er blitt 4 år. Jeg har nesten ikke "hatt tid" til å sitte på dataen etter at Kaja kom til verden. Så mens jeg ammer eller blir brukt som soveplass oppdaterer jeg meg på omverden og instagram. Nr4: Redning til en sliten og bleik mamma? Nei, men man føler seg plutselig litt bedre med litt farge i kinnene.

Nr5: Ammeinnlegg. I begynnelsen måtte jeg både ha to og tre i for å klare å holde meg tørr. Gikk noen pakker med ammeinnlegg de første ukene. Nr6: Bleier i str 1. Pitte små søte bleier. Nå har vi akkurat begynt med nr 2 bleier.  Nr 7: Gulpekluter. Vi har tydeligvis fått en baby som både må må dunkes på rompa og strykes på ryggen. Hun raper som en mann. Og jeg har lært at kluten må aldri være langt unna da denne babyen kan sprut spy om hun er for ivrig i matfatet. Har skiftet noen ganger i uka på senga fordi hun spyr ut hele madrassen. Nr 8: Mine kjære klær som er gode, behagelig og ikke strammer. Jeg har ikke pakket bort gravidklærne ennå. De første ukene er det digg å gå i vide klær. Stress ikke med å få på deg de gamle klærne. Og siste men det aller viktigste Nr9: Baby Kaja. Der jeg er, er hun ikke langt unna. Jeg er tryggheten, den enste hun kjenner og maten hennes. 

Tror hvordan bildet endrer seg til neste måned. Blir spennende å se! Ha en flott uke.

4 kommentarer

Litt morsom måte å "introdisere" det på, hih. Nydelige prinsessa:)
€Malene: ja, blir fort kjedelig ellers :) Tusen takk :)

Kjersti

27.08.2013 kl.20:58

Veldig kult innlegg!!

Runa

27.08.2013 kl.21:17

Heh, oppsummerer min siste måned også ganske bra! Fikk en jente 1. Aug, og kjenner meg godt igjen i (og digger) bloggen din:)

Skriv en ny kommentar

Jeg heter Therese og er en jente på 23 år som er mamma til verdens fineste jenter som er født 2 September ?09 og 23 Juli ?13.
I Januar 2012 flyttet vi fra Vesterålen og til Vakre Lofoten, da pappa Tony fikk seg fast jobb. I en alder av 22 år var vi begge ferdig utdannet som ambulansearbeidere.
Kos deg med de fine bildene mine, og hyggelige lesning. Hyggelige kommentarer blir jeg veldig glad for.

Og du..ta ikke ALT så dønn seriøst av det som står her. Noen av tekstene mine er ekstremt overdrevet bare fordi at det skal være morsomt å lese.

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Instagram

Mine prinsesser

Photobucket Photobucket

Kategorier

Arkiv

Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak mammaoglillemor. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Designet vises best i Safari og Google Chrome. Designet er ikke tilpasset mobil/iPad/iPhone. Noen forskjeller vil forekomme i Firefox.

Design og koding av Mamma Moen Design
Photobucket
hits