Barsel-ører og innestemme

Jeg har fått det som kalles for "barsel-ører". Tilstanden vil si at jeg er overfølsom for lyder og mennesker som snakker høyt. Innkludert min lille datter på snart 4 år som prater så SINNSYKT HØYT. Hun roper når hun skal snakke. Dette har jeg ikke lagt merke til før, men nå som det nesten hele tiden ligger et lite menneske å sover - enten på meg, ved siden av meg eller i vugga - da merker man alt.  Så nå om dagen har vi avvenning av roping. Det holder at jeg bare ser på henne med skrå øynene, så forstår hun at volumet må senkes et par hakk. Det hører vell med til barseltiden at man er "litt hysterisk" for at babyen skal våkne, så derfor overfølsom mot høye lyder. 

Hverdagen med innestemme, harmoniske barn - nei vent - jeg har min andre dag som alenemamma siden Tony er på døgnvakt. Thea er hjemme fra barnehagen med øyekatar, det regner i bøtter og spann - og baby Kaja vil bare sove, helst oppå meg. Fikk en smule panikk da plutselig alle trengte meg samtidig! - Mia måtte ut på do, Thea satt på do å ropte på meg, spagettien var akkurat ferdig kokt og Kaja ville ha kos. Akkurat da ble jeg litt svett, men gud så effektiv man kan bli i en slik stund. Å Kaja har ikke vondt av å vente. Er det ikke slik at baby nr 2 er mer tålmodig? Thea som satt på do gikk heller ingen plass. Spagettien som var ferdig kokt smakte like godt selv om den var en smule overkokt. 

Nå skal vi bare komme oss gjennom resten av ettermiddagen. Har lovet storesøster at vi skal bake. Må vell skynte oss å gjøre det mens Kaja ennå sover.

Ps: Meld deg på Give awayen min HER

2 kommentarer

20.08.2013 kl.20:37

Nydelig jente! Liker å lese om hverdagen deres:)

Anonym

22.08.2013 kl.21:39

Nydelige jenter :) korselig m oppdatering :) spent på å høre hvordan det er å ha to barn :) nyt dagene :)

Skriv en ny kommentar

Jeg heter Therese og er en jente på 23 år som er mamma til verdens fineste jenter som er født 2 September ?09 og 23 Juli ?13.
I Januar 2012 flyttet vi fra Vesterålen og til Vakre Lofoten, da pappa Tony fikk seg fast jobb. I en alder av 22 år var vi begge ferdig utdannet som ambulansearbeidere.
Kos deg med de fine bildene mine, og hyggelige lesning. Hyggelige kommentarer blir jeg veldig glad for.

Og du..ta ikke ALT så dønn seriøst av det som står her. Noen av tekstene mine er ekstremt overdrevet bare fordi at det skal være morsomt å lese.

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Instagram

Mine prinsesser

Photobucket Photobucket

Kategorier

Arkiv

Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak mammaoglillemor. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Designet vises best i Safari og Google Chrome. Designet er ikke tilpasset mobil/iPad/iPhone. Noen forskjeller vil forekomme i Firefox.

Design og koding av Mamma Moen Design
Photobucket
hits