Selv om jeg "bare går hjemme"...

Vell overstått helg. Dagene går så alt for fort her i huset. Selv om jeg teknisk sett "bare går hjemme" har jeg evig nok å henge fingrene i. Fortsatt veldig uvant å ikke kunne gjøre ting og tang når jeg akkurat vil. Har noen av mine små sjefer bestemt at nå trenger de meg, kan ikke jeg sette meg på bakbeina. Den minste sjefen pleier å utnytte at jeg er sulten eller egentlig skulle ha gjort litt husarbeid. På fredag brukte jeg en hel dag på å rydde og vaske lett over første etasjen. Det tar mye lengre tid når man må vugge på vogna og gi litt mat inni mellom.Men tross for all husvask og rot - så er babykos mye koseligere. Til en viss grad, vell og merke. Det er også veldig deilig å kunne gå på do alene, spise frokosten sin i fred og ro og å bruke god tid i dusjen.Nå skal jeg prøve å få bak noen brød og skrive handleliste til ukeshandlingen. Og om dagen ennå ikke er omme - skal jeg vaske litt klær.

Ha en fin dag♥

Husk å melde deg på give awayen min HER

2 kommentarer

Sara

19.08.2013 kl.11:33

Gud, før et nydelig bilde! :)

hekleriheklera

19.08.2013 kl.20:47

Du har noen virkelig heeerlige jenter! Så nydelige!

Skriv en ny kommentar

Jeg heter Therese og er en jente på 23 år som er mamma til verdens fineste jenter som er født 2 September ?09 og 23 Juli ?13.
I Januar 2012 flyttet vi fra Vesterålen og til Vakre Lofoten, da pappa Tony fikk seg fast jobb. I en alder av 22 år var vi begge ferdig utdannet som ambulansearbeidere.
Kos deg med de fine bildene mine, og hyggelige lesning. Hyggelige kommentarer blir jeg veldig glad for.

Og du..ta ikke ALT så dønn seriøst av det som står her. Noen av tekstene mine er ekstremt overdrevet bare fordi at det skal være morsomt å lese.

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Instagram

Mine prinsesser

Photobucket Photobucket

Kategorier

Arkiv

Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak mammaoglillemor. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Designet vises best i Safari og Google Chrome. Designet er ikke tilpasset mobil/iPad/iPhone. Noen forskjeller vil forekomme i Firefox.

Design og koding av Mamma Moen Design
Photobucket
hits