Energi som ei høns, men...

Med lillesøster på utsiden av magen ble skrivelysten helt borte. Rart, for jeg har energi som en annen høns. Vi sover godt hele gjengen, det er rolige dager og stort sett ingen stress. Men jeg finner ikke lysten til å skrive. Tiden jeg brukte på bloggingen på kveldstid er erstattet med strak ut på sofaen med en liten babyball på brystet.  Facebook blir stadig sjeldere og sjeldnere brukt. Hva skjer med meg? Har jeg mistet grepet? Nei, jeg nyter dagene. Nyter tilværelsen som nybakt tobarnsmamma. 

Jeg kommer endelig inn i alle buksene mine, puppene er fortsatte store som meloner og drypper som en voss. Jeg er VARM.  MEN - jeg liker det.  Thea er fortsatt stolt som en hane, og Tony likeså. 

Mailboksen går varm av mailer fra både lesere og eventuelle sponsorer. Men likevell har jeg klart å bruke hele 3 dager på dette lille innlegget.  Jeg skal ta meg selv i nakken å bli flinkere til å skrive om vår hverdag. Både oppturer og nedturer. Opplevelser og erfaringer. For en ting er sikkert - for hver dag som går blir vi sterker i erfaringer og lærdom.

En liten titt på nyfødbildene av Kaja♥
 

Ha en fortsatt god helg!

2 kommentarer

mamma til Tallak Elias

10.08.2013 kl.19:58

så nyderlig hun er :) godt å høre at alt går så fint :)

Kari Petrine

13.08.2013 kl.22:38

Huff, kjenner meg igjen...

Leser nesten ikke blogger lengre engang, men vi får tro det går seg til...

Eneste jeg sjekker daglig nå, er instagram :-P
Kari Petrine: Ja, huff.. håper det kommer seg etterhvert :) Blir vell bedre til høsten tenker jeg. Jepp, avhengig av insta ;)

Skriv en ny kommentar

Jeg heter Therese og er en jente på 23 år som er mamma til verdens fineste jenter som er født 2 September ?09 og 23 Juli ?13.
I Januar 2012 flyttet vi fra Vesterålen og til Vakre Lofoten, da pappa Tony fikk seg fast jobb. I en alder av 22 år var vi begge ferdig utdannet som ambulansearbeidere.
Kos deg med de fine bildene mine, og hyggelige lesning. Hyggelige kommentarer blir jeg veldig glad for.

Og du..ta ikke ALT så dønn seriøst av det som står her. Noen av tekstene mine er ekstremt overdrevet bare fordi at det skal være morsomt å lese.

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Instagram

Mine prinsesser

Photobucket Photobucket

Kategorier

Arkiv

Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak mammaoglillemor. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Designet vises best i Safari og Google Chrome. Designet er ikke tilpasset mobil/iPad/iPhone. Noen forskjeller vil forekomme i Firefox.

Design og koding av Mamma Moen Design
Photobucket
hits