Med nr 1 mister man all frihet, og med nr 2..

Stillhet. Tiden man har for seg selv.Før var denne tiden hellig for meg. Tiden på morgenen og tiden etter leggetid på kvelden. Da måtte jeg ha en pust i bakken. Nå er det andre boller. Vi har fått en ny liten sjef i huset. Heldigvis er denne sjefen veldig snill. Hun sover stort sett på kveldene. Og er bare våken 1-2 ganger iløpet av natta. Så mammaen skal ikke klage. Men rart er det likevell. I mange år har det bare vært oss 3. Vi var jo ikke vant med nattevåk, bleier og vogn. Føler jeg er blitt en reser på bleieskift allerede. Ikke så rart - det går sikkert 10 bleier iløpet av døgnet. Det har allerede florert av bannskap fra badet da lille Kaja plutselig fant ut at hun ikke var ferdig å bæsje akkurat i det Tony tok vekk bleien.

Vaskemaskinen er fornøyd. Den står ikke å støver ned for å si det slik. Jeg har aldri i mitt liv vasket så mye klær som etter at vi ble fire i familien. Jeg lekker som ei sil fortsatt og Kaja bidrar med sitt - da blir det klesvask. Badekaret er blitt et tørkestativ nr 1, og ellers på badet henger det klær til tørk. Skal jeg nevne at jeg gleder meg til melka har stabilisert seg?

Ellers er hverdagen som foreldre til to veldig likt slik som den var. Det kreves jo selvfølgelig litt mer planlegging, men vi er blitt veldig flinke til det også. Da Thea var nyfødt satt jeg inne de første månedene fordi jeg mente og trodde at det ble for mye styr å ta med en baby noen plass. Men denne gangen kan jeg ikke det. Kaja har allerede vært på hyttetur og en tur på båten. 

Jordmor sa det så fin da vi var på føden " MED NÅR 1 MISTER MANN ALL FRIHET. MED NR 2 MISTER MAN INGEN TNG, FOR MAN HAR ALLEREDE MISTET DET".  

På en måte stemmer det, og på en måte ikke. Tolk det som du vil.
 

2 kommentarer

mammaoghjem

05.08.2013 kl.19:30

For en herlig jente deree har fått :-)

Nina

05.08.2013 kl.21:24

Herlig hun er!

Anonym

08.08.2013 kl.20:04

Hvordan går det m dere? Håper alt er bra :)

Skriv en ny kommentar

Jeg heter Therese og er en jente på 23 år som er mamma til verdens fineste jenter som er født 2 September ?09 og 23 Juli ?13.
I Januar 2012 flyttet vi fra Vesterålen og til Vakre Lofoten, da pappa Tony fikk seg fast jobb. I en alder av 22 år var vi begge ferdig utdannet som ambulansearbeidere.
Kos deg med de fine bildene mine, og hyggelige lesning. Hyggelige kommentarer blir jeg veldig glad for.

Og du..ta ikke ALT så dønn seriøst av det som står her. Noen av tekstene mine er ekstremt overdrevet bare fordi at det skal være morsomt å lese.

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Instagram

Mine prinsesser

Photobucket Photobucket

Kategorier

Arkiv

Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak mammaoglillemor. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Designet vises best i Safari og Google Chrome. Designet er ikke tilpasset mobil/iPad/iPhone. Noen forskjeller vil forekomme i Firefox.

Design og koding av Mamma Moen Design
Photobucket
hits