Fra første dag har Thea kysset henne midt på hodet

Det er som en slags rus. En evig lykkerus. Man kan bare sitte å se på det lille vesnet uten stopp. Lille Kaja vet ikke hvor høyt hun allerede er elsket.  Øynene hennes går nesten rundt for å hun prøver å få med seg mest mulig. Hun vil utforske verden. Men hun er fortsatt så liten. Hun blir for trøtt - og da kjemper hun for å holde seg våken. Kaja blir rolig av storesøsters stemme. Fra første dag har Thea kysset henne midt på hode. 

Det er kun pappaen som får til å rape Kaja. For hun må rapes etter hvert måltid - noe mammaen glemmer ofte. Da blir hun urolig helt til pappa kommer til unnsetning.


Hver morgen siden vi kom hjem fra sykehuset har vi alle fem vært samlet i senga for å se på barnetv. Dette er blitt som en fast ting vi gjør sammen før vi står opp. Samtidig får mammaen og pappaen tid til å våkne før dagen begynner. For etter vi ble foreldre til to har dagene på mystisk vis blitt med færre timer. Hvor de er blitt av det vet vi ikke. Vi savner de ekstra timene, for vi vil ikke at tiden skal gå så fort som den gjør nå. Jeg er så takknemlig for at vi har fått to så flotte jenter ( guuud, jeg høres ut som ei klisje kjerring). På hver sin måte er de spesielle begge to♥

2 kommentarer

marthe

02.08.2013 kl.10:01

verdens finaste jente <3

prinsessemamma98

02.08.2013 kl.10:50

Fine bilder :)
Gratulerer så mye med familieforøkelsen !! Herlige jenter :)
EllenBeate: Tusen takk :)
prinsessemamma98: Tusen takk :)
marthe: Enig me du <3

Skriv en ny kommentar

Jeg heter Therese og er en jente på 23 år som er mamma til verdens fineste jenter som er født 2 September ?09 og 23 Juli ?13.
I Januar 2012 flyttet vi fra Vesterålen og til Vakre Lofoten, da pappa Tony fikk seg fast jobb. I en alder av 22 år var vi begge ferdig utdannet som ambulansearbeidere.
Kos deg med de fine bildene mine, og hyggelige lesning. Hyggelige kommentarer blir jeg veldig glad for.

Og du..ta ikke ALT så dønn seriøst av det som står her. Noen av tekstene mine er ekstremt overdrevet bare fordi at det skal være morsomt å lese.

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Instagram

Mine prinsesser

Photobucket Photobucket

Kategorier

Arkiv

Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak mammaoglillemor. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Designet vises best i Safari og Google Chrome. Designet er ikke tilpasset mobil/iPad/iPhone. Noen forskjeller vil forekomme i Firefox.

Design og koding av Mamma Moen Design
Photobucket
hits