Når ordene tar reisen igjennom en 4 åring sine ører

Det som hører til med å være mamma til ei overaktig snart 4 åring i munntøyet har sine fordeler. Hun hører stort sett det meste vi sier, å det kommer ut av hennes munn også - men ikke bestandig like rett. Som den gangen hun fikk "kjeft" i barnehagen for å si negerduller. Det var overhode ikke slik i ordet forstand hun mente ( hvilken 3 åring gjør egentlig det?), men de i barnehagen mente det var et FY FY ord. Det Thea skulle si og mente var kanelsnurrer. Noe så uskyldig som det.

I sommer fikk Thea denne dukken hos ei gammel dame. Thea syns den er så fin. Å hun har lekt en del med den. Da hun spurte hva dukka het - svarte jeg bare HARRY POTTER.  Ordene tok reisen sin igjennom en 4 åring sine ører, og kom ut slik - HÆLI PETTER.

Så folkens, hils på HÆLI PETTER!Det er så herlig disse tider når det lille store mennesket skal lære seg både det å fortå og bøye de rette ordene. Ikke alltid så lett, men gøy er det. Å i hvert fall når ordene blir litt feil, å får en helt annen betydning.

2 kommentarer

11.07.2013 kl.20:15

Herlig:)

Skriv en ny kommentar

Jeg heter Therese og er en jente på 23 år som er mamma til verdens fineste jenter som er født 2 September ?09 og 23 Juli ?13.
I Januar 2012 flyttet vi fra Vesterålen og til Vakre Lofoten, da pappa Tony fikk seg fast jobb. I en alder av 22 år var vi begge ferdig utdannet som ambulansearbeidere.
Kos deg med de fine bildene mine, og hyggelige lesning. Hyggelige kommentarer blir jeg veldig glad for.

Og du..ta ikke ALT så dønn seriøst av det som står her. Noen av tekstene mine er ekstremt overdrevet bare fordi at det skal være morsomt å lese.

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Instagram

Mine prinsesser

Photobucket Photobucket

Kategorier

Arkiv

Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak mammaoglillemor. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Designet vises best i Safari og Google Chrome. Designet er ikke tilpasset mobil/iPad/iPhone. Noen forskjeller vil forekomme i Firefox.

Design og koding av Mamma Moen Design
Photobucket
hits