Tobarnsmamma - vil tittelen passe meg?

Bare uker igjen til jeg kan kalle meg tobarnsmamma. Det er egentlig en tittel som jeg ikke trodde jeg kom til å passe. Å være mamma til to, å dele min kjærlighet på to barn. Hvordan skal man få det til? Vil det falle helt naturlig på meg eller må jeg jobbe for det? Ikke så rart jeg har tusen spørsmål. Dette er jo helt nytt for meg. Å det skal vare hele livet ut. Jeg,- mamma til to!

Det har liksom bare vært meg og Thea. Vi to passer så godt sammen. Vil babyen også passe så godt sammen som vi gjør? Vil babyen være lik storesøster? Være like flink? Lære å gå like tidlig som Thea? Tenk om jeg blir skuffet! Jeg har snart hatt 9 mnd på å forbedrede til babyen skal komme. Både fysisk og psykisk. Den siste delen er den som skremmer meg mest. Men det jeg lærte av hele barnehagesituasjonen med Thea ( Da hun bare gråt, gråt og gråt) er at det er viktig at jeg ikke viser negative følelser til Thea. For merker hun, og så vil hun også få disse negative følelsene. Mammaen skal lære å del sin kjærlighet på alle to, og litt på sin samboer. Og storesøster skal fortsette å være slik som hun er - så snill, så trygg og flink!

Men før babyen melder sin ankomst, å det nye eventyret i livet vårt kan begynne skal vi på ferie. Storesøster skal få en skkkelig ferie. Vi reiser til Sverige på Fredag å blir borte til vi finner ut at det er på tide å dra hjem. Vi har leid hytte sammen med broren til Tony og hans familie. Da skal vi bade, sole oss og bade litt til. Thea snakker ikke om annet akkurat nå. Og jeg - jeg bare håper at jeg kan knipe igjen slik at vi får oppleve dette.

2 kommentarer

Iselin Renée

26.06.2013 kl.08:23

Fint bilde :)

Skriv en ny kommentar

Jeg heter Therese og er en jente på 23 år som er mamma til verdens fineste jenter som er født 2 September ?09 og 23 Juli ?13.
I Januar 2012 flyttet vi fra Vesterålen og til Vakre Lofoten, da pappa Tony fikk seg fast jobb. I en alder av 22 år var vi begge ferdig utdannet som ambulansearbeidere.
Kos deg med de fine bildene mine, og hyggelige lesning. Hyggelige kommentarer blir jeg veldig glad for.

Og du..ta ikke ALT så dønn seriøst av det som står her. Noen av tekstene mine er ekstremt overdrevet bare fordi at det skal være morsomt å lese.

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Instagram

Mine prinsesser

Photobucket Photobucket

Kategorier

Arkiv

Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak mammaoglillemor. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Designet vises best i Safari og Google Chrome. Designet er ikke tilpasset mobil/iPad/iPhone. Noen forskjeller vil forekomme i Firefox.

Design og koding av Mamma Moen Design
Photobucket
hits