Hvilket hull kommer bæsjen ut?

Du vet at du har fått store barn når du må snakke i kode eller på et annet språk når man er i samme rom sammen med små ører. Verre er det da ungen begynner å lærer seg disse kodeordene som du har brukt. Å stave ordet hjelper heller ikke, for det har også ungen lært seg. 

Du vet at du har en unge som er nyskjerrig på hva dere snakker om i framsete på bilen, da det kommer fra baksetet - slå av musikken, æ hør ikke ka dokker sei!

Du vet at du har en unge som tenker mye rart da det kommer fra baksetet - mamma, korsen bæsja mannfolkan? Korsn hull kommer bæsjen ut? Kan han pappa stå å bæsj?Det er det som er så fantastisk med å være mamma til Thea. Hun overrasker til stadigheter. Aldri et kjedelig øyeblikk med henne. Hun har bestandig et lurt spørsmål eller har hun selv funnet hennes egen forklaring på hvordan ting henger sammen. Å være mamma til en snart 4 åring er ikke slik jeg hadde sett det for meg. Fra å gå fra ei tikkende bombe til å blafre med dådyrøynene kan det få de små grå til å spinne noen runder. Men aldri i verden ville jeg ha byttet det ut. Vi har aldri lært så mye på kort tid og vi aldri ledd små mye. Rett og slett herlig tid.

2 kommentarer

Helene Viktoria

21.06.2013 kl.19:57

Fantastisk :) husker at jeg var/er nysgjerrig på hva foreldra mine snakker om i framsetet om jeg sitter på med dem, selv om jeg ikke bor hos dem lengre...

ewymarie

21.06.2013 kl.20:02

Fantastiske filosofen og vakre frøkna.

klart du er stolt :)

Nina

21.06.2013 kl.20:35

Herlig!!

daniela

21.06.2013 kl.22:07

haha, så herlig :-D Noen gullkort de har iblant

Frua i Jordslia

21.06.2013 kl.22:39

Hahaha! Herlig! :D Mange flere gullkorn kommer nok!
åå så herlig :`)

Jeanita Helen

24.06.2013 kl.12:14

haha,så herlig! :) Av og til kunne det vært morsomt å høre alle de tapre svarene fra mammaer og pappaer rundt i verden også:p - for alle er ikke like flinke å finne svarene:)

Skriv en ny kommentar

Jeg heter Therese og er en jente på 23 år som er mamma til verdens fineste jenter som er født 2 September ?09 og 23 Juli ?13.
I Januar 2012 flyttet vi fra Vesterålen og til Vakre Lofoten, da pappa Tony fikk seg fast jobb. I en alder av 22 år var vi begge ferdig utdannet som ambulansearbeidere.
Kos deg med de fine bildene mine, og hyggelige lesning. Hyggelige kommentarer blir jeg veldig glad for.

Og du..ta ikke ALT så dønn seriøst av det som står her. Noen av tekstene mine er ekstremt overdrevet bare fordi at det skal være morsomt å lese.

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Instagram

Mine prinsesser

Photobucket Photobucket

Kategorier

Arkiv

Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak mammaoglillemor. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Designet vises best i Safari og Google Chrome. Designet er ikke tilpasset mobil/iPad/iPhone. Noen forskjeller vil forekomme i Firefox.

Design og koding av Mamma Moen Design
Photobucket
hits