Fortsatt bare 3 utenfor magen

Hei, her er vi igjen.  Det ble plutselig stille på bloggen - men dont worry - alt fint med alle oss. Vi er fortsatt bare 3 i familien utenfor magen. Mange som har lurt på om det var noe galt. Neida, vi har bare vært på "ferie" hjemme hos Mo og Ba. Og rar som jeg er - klarer jeg ikke å blogge når jeg borte. 

På ei uke har det likevell skjedd litt. Så for å at dere skal henge med har jeg satt sammen noen bilder.Bilde nr 1 venstre: Mamma og lillemor på biltur. Vi er glad i å kjøre bil. Her venter i bilen på Ba som hjem fra Hurtigruta. Bilde 2: Thea på ferga. Da MÅ man ha is. Bilde 3: Mamma`s hjemmelagde vårruller. NAM! Bilde 4: Jeg var innom føden en tur pga mistanke om at jeg lekker fostervann. Som da jeg var gravid med Thea - er den første fosterhinna gått, og jeg har 1 cm åpning. Jordmor ble litt sjokkert.

 


Bilde nr 1 venstre: Prøvd denne før? Det er nå ei uke siden jeg prøvde den, å fortsatt har jeg ikke sett noe resultat. Jeg vil også ha babymyke bein! Bilde nr 2: Shopping. Bilde nr 3: Jentene i livet mitt♥ Har hatt ei hel helg sammen med onkel Kristian ( min lillebror) og Tina( hans datter). Bilde 4: Den aller beste iskaffen i verden. Fåes kjøpt på Sortland! Jeg bare MÅ ha den hver gang jeg er der.

 

Bilde nr 1 v: Mia som får sitte på fanget på vei til hytta. Herlig hundeliv. Bilde nr 2: Verdens fineste Thea♥  Bilde nr 3: To søte små som ble trøtt av kjøre søndagstur. Bilde 4: Slike stunder man bare MÅ elsker å være mamma til ei jente som elsker å dulle. 

 Bilde nr 1 v: Matmonsen - spiser kveldsmat foran vinduet hjemme hos Mo og Ba.  Bilde nr 2: Snuppa bestemte seg endelig for å klippe seg. Så stolt og fin♥ Bilde nr 3: Herlige hundelivet til Mia da hun får løpe fritt på Hestøya. Bilde nr 4: Kjærlighetspoteten til Thea.

 

Bilde nr 1 v: Sykkelen er brukt flittig mens vi har vært på nesse. Å når man har syklet helt til byen fortjener man is. Bilde nr 2: Ba og Thea plukket rarbarbra, og Mo kokte grøt av det som alle spiste til kvelds. Bilde nr 3: Thea har vært i bursdag til bestevennina si.

 

Bilde nr 1 v: Vi prøver alt for at Thea skal bli frisk i magen sin. Så derfor har vi vært hos en homeopat. Hun mente at med rktig kost kan alle problemene bli borte. Det er en "streng" diett som kanskje blir alt for vanskelig for en liten unge å følge. Men om vi bare kutter ut noe, er det bedre enn ingen ting. Bilde nr 2: Regnbuekake♥  Bilde nr 3: Oldemor( min bestemor) har strikket dress til babyen. Og Mo har strikket mange luer.

 

Bilde nr 1: Pappa Tony har vært på guttetur til Tyrkia. Når han kom hjem var det pakker i fleng til oss. Thea fikk blant annet denne nydelig kjolen. ♥ Bilde 2: Ennå mer sydengaver. Ei jente kan aldri få for lite sko., Bilde 3: Har kjøpt Stokke Newborn seat. Mangler nå bare en Stokke stol.

Det var uken som er gått i bilder. Nå skal vi bare slappe av hjemme i et par dager før vi bestemmer oss for hvor vi skal dra på ferie. 

Ha en nydelig flott dag.

 

2 kommentarer

Liv Hege Hagfors

20.06.2013 kl.16:06

Fine bilder :-D
Liv Hege Hagfors: Tusen takk :)

Caroline

16.07.2013 kl.21:34

hva heter den iskaffen og hvor på Sortland kjøper du den? Skal til sortland i øpet av sommeren :)
Caroline: Iskaffe med caramell :) Å den kjøpes på Michaela kaffebar :) Anbefales på det sterkeste!

Caroline

18.07.2013 kl.22:31

åå, den hørtes bare digg ut :) Er den kaffebaren i skipsgården eller på ny senteret? :) Ønsker deg masse lykke til med fødselen og tiden etterpå! :)
Caroline: Den er på utsiden av ny sentret. Et par hakk lenger ned der Milano er ( ned mot havet) :)

11.08.2013 kl.16:15

Eg blir no å drømme om den iskaffen helt til neste gang eg e der! :D Den va driitgod!! :D
Anonym: I know! :)

Skriv en ny kommentar

Jeg heter Therese og er en jente på 23 år som er mamma til verdens fineste jenter som er født 2 September ?09 og 23 Juli ?13.
I Januar 2012 flyttet vi fra Vesterålen og til Vakre Lofoten, da pappa Tony fikk seg fast jobb. I en alder av 22 år var vi begge ferdig utdannet som ambulansearbeidere.
Kos deg med de fine bildene mine, og hyggelige lesning. Hyggelige kommentarer blir jeg veldig glad for.

Og du..ta ikke ALT så dønn seriøst av det som står her. Noen av tekstene mine er ekstremt overdrevet bare fordi at det skal være morsomt å lese.

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Instagram

Mine prinsesser

Photobucket Photobucket

Kategorier

Arkiv

Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak mammaoglillemor. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Designet vises best i Safari og Google Chrome. Designet er ikke tilpasset mobil/iPad/iPhone. Noen forskjeller vil forekomme i Firefox.

Design og koding av Mamma Moen Design
Photobucket
hits