Redd for å skyve Thea til side

Siden Thea fikk vite at hun skulle bli storesøster har vi sagt at babyen kommer når det blir sommeren. Intet viste vi da at sommeren skulle komme til Nord allerede i Mai.  Stakkars lille som nesten hver dag spør om babyen ikke kommer snart. Vanskelig dette med tidsbegrep når de er så små. Vi prøver å tell uker på fingre, men det blir like fort glemt - å spørsmålet om babyen kommer snart popper opp.

Thea har sin egen måte å forberede seg på. Hun styrer og steller med dukkene sine. Deler ut leker som babyen skal få. Og klær som vi pakker bort som er for smått, de må vi ikke pakke så langt - for de skal babyen ha. Heldigvis har hun forstått at babyen kommer for å bli. Det er ikke noe vi bare kan gi bort. Babyen blir innkludert i det meste hun snakker om. Babyen er bedt i bursdagen hennes, skal være med til syden og Thea skal pakke opp alle julegavene til babyen. Herlig å se at hun gleder seg slik. For dette med at Thea ikke vil, skal nekte for at babyen er en del av familien - det har vært min største frykt. Jeg har vært redd for å skyve Thea til side. Redd for at Thea skal føle seg oversett.Men Thea ser ut til å takle dette bedre enn jeg hadde trodd. Typisk meg, hønemor, å tro at det skal bli så mye verre enn det er. Vi skal fortsette å telle på fingre hvor lenge det er til babyen kommer, å kose oss resten av sommeren. 

Ha en flott dag♥

2 kommentarer

Famwangaasegg-Mamma & Theamor

06.06.2013 kl.10:10

Førr et koselig bilde:) Skjønna den følelsen, at den eine ska kom fremfør den andre.. En nok bære som du sei, hønemor instinktan som slår inn. <3

Høres ut som den kommende storesøster e klar so et egg, denne rollen e nok meint førr ho;)

Linn

06.06.2013 kl.10:20

Så herlig at hun er så med på det ;-) Det er jo kjempebra!

AM

06.06.2013 kl.10:57

Så herlig at hun ser frem til å bli storesøster!!! Hadde en tantunge på 3 som ble storesøster sommeren for to år siden. Hun slet også med sommerbegrepet. Måtte jo vente helt til 29. Juli! De hadde et stort klistremerke på termindato på veggkalenderen, og satt ett kryss i kalenderen hver dag så de kunne se at det nærmet seg. Og noen dager hadde de avtalt små "forberede til babyen kommer"-ting som de kunne gjøre sammen. Sto også i kalenderen. Hun ble litt mindre utålmodig fordi hun kunne sjekke selv :) lykke til med ventinga!

Rita :)

06.06.2013 kl.11:50

Det blir nok å gå bra skal du se. Kanskje kan det bli litt vanskelig akkurat i det dåkker kommer heim, å rutina og hverdagen blir anneledes. Men ho Thea ho blir nok ei flink storesøster :)
Går nok sikkert fint:-) Er jo sikkert litt vanskelig for dere også, som ikke helt vet hvordan livet blir med to små. Hun blir en super storesøster:-)
Famwangaasegg: Takk takk :) Jepp, hønemor tell tusen som bære vil ungen godt :) Ho e klar som et egg :) Blir spennanes :)
Linn: Det er veldig godt :) Har planer om å få tak i et dukkestellbord som hun kan ha på badet, slik at hun kan stelle dukkene når vi steller babyen. Da føler hun at hun ennå mer er på det som skjer :)
AM: Det var kjempe lurt! :) Tusen takk for en super ide :)
Rita: joda, ho fiksa alt :)

blondekakemonstre

06.06.2013 kl.12:47

Det er bra du er obs på dette med Thea, for det er fort gjort at hun kan bli sjalu eller føler seg oversett. Og det er veldig normalt at Thea forbereder seg til babyen kommer via lek. Jeg går barn og ungdom og har akkurat hatt eksamen om slikt og med det har jeg lært at barn bearbeider opplevelser igjennom lek. Så det er kjempe bra at du tenker på det og det er viktig at dere snakker om det sammen.

Ha en fin dag videre :D

Isabel

06.06.2013 kl.13:30

Så søt hun er! Kjekt at hun gleder seg til å bli storesøster :-) blir spennende når babyen kommer ut da :)) lykke til!
Isabel: Tusen takk :) Og gratulerer til deg, halvveis i svangerskapet :) Fin liten babymage du har fått. Og et nydelig hus dere har pusset opp :)

cathrine

07.06.2013 kl.21:53

Det er rart å tenke på. Når jeg skulle få mitt 2 tantebarn, begynte jeg å lure på om jeg virkelig kunne dele kjærligheten i to?

Men det blir plutselig to kjærligheter der, uten at du tenker på det.

Det kommer nok med morsinstiktet, ønsker dere lykke til.

Mor, far og storesøster med verdens gave som dere er så heldige å dele hele livet med.
cathrine: Rart det der... hvordan skal man klare å dele sin kjærlighet. Tror og håper at det kommer naturlig.

Skriv en ny kommentar

Jeg heter Therese og er en jente på 23 år som er mamma til verdens fineste jenter som er født 2 September ?09 og 23 Juli ?13.
I Januar 2012 flyttet vi fra Vesterålen og til Vakre Lofoten, da pappa Tony fikk seg fast jobb. I en alder av 22 år var vi begge ferdig utdannet som ambulansearbeidere.
Kos deg med de fine bildene mine, og hyggelige lesning. Hyggelige kommentarer blir jeg veldig glad for.

Og du..ta ikke ALT så dønn seriøst av det som står her. Noen av tekstene mine er ekstremt overdrevet bare fordi at det skal være morsomt å lese.

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Instagram

Mine prinsesser

Photobucket Photobucket

Kategorier

Arkiv

Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak mammaoglillemor. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Designet vises best i Safari og Google Chrome. Designet er ikke tilpasset mobil/iPad/iPhone. Noen forskjeller vil forekomme i Firefox.

Design og koding av Mamma Moen Design
Photobucket
hits