Lekerommet blir babyrom - det er ikke storesøster enig i

Plutselig var lekerommet ryddet, tømt og malt - og gulvet skal også byttes. Roma er ikke bygd på en dag, sa jeg Tony. Det er han som står for oppussingen. Vet ikke helt om jeg liker min rolle oppi alt det her -   å se på! Liker det ikke, å ikke helt det som jeg pleier å gjøre når vi pusser opp. Det er som regel jeg som har ledelsen da. 

Ei som overhode ikke var fornøyd med det vi hadde gjort med lekerommet var det kommende storesøster. Hun gråt siden modige tårere da hun sto i døråpningen å så inn på rommet.

"Men mamma, babyen skal jo ligg ilamme mæ!" gråt hun.

"Kor skal æ ha alle lekan mine", hylte hun!

Vi har ventet på en slik reaksjon med alt det nye som skjer rundt henne. Men jeg ble litt overrasket da den kom. Prøvde på en samtale for å forklare at når man får søsken så må man dele, og i dette tilfelle må lekerommet bli babyrom. Thea hadde overhode ikke lyst til å høre på den gravide mammaen, å hoppet i stede i armene på pappaen - gråt ennå litt mer - mens han forklarte ennå en gang hvorfor vi gjør som vi gjør. Kanskje Thea trodde at vi hadde kastet alle lekene. Så da hun kom opp på loftet å så alle lekene på rommet og i gangen - så var alt glemt. Å ungen ble værende på loftet resten av ettermiddagen. Plutselig ble lekene gøy å leke med igjen. Å babyrommet - det er nå helt greit at babyen skal få det. Thea har tatt over som byggeleder. Å er stadig inne å sjekker hvor langt pappaen er kommet.


Dette var vell bare en smakebit på hvordan vi vil få det etterhvert. Tenk når vi får to unger med sterke meninger. Gud, hjelpes meg!

2 kommentarer

stine:)

04.06.2013 kl.11:00

Her var d også sånn. Leo fikk slitternytt rom med selvvalgt tapet og mye større en det han hadde fra før. Men han ville ha det gamle. Måtte forklare at der skal det jo bli nytt bad snart.. tok noen dager før han slo seg til ro med det! Men nå er han superstolt av det nye rommet.

Hun blir vell fortrolig med det etterhvert:)
stine: Det går seg nok til etterhvert :) Men forstår at det ikke bestandig er så lett å gi i fra seg alt som bare var hennes. Nå må hun plutselig dele.
tro hva hun sier når babyen faktisk flytter inn på hennes rom liksom ^^
SiljeMerethe: ja, det blir spennende å se :)

Skriv en ny kommentar

Jeg heter Therese og er en jente på 23 år som er mamma til verdens fineste jenter som er født 2 September ?09 og 23 Juli ?13.
I Januar 2012 flyttet vi fra Vesterålen og til Vakre Lofoten, da pappa Tony fikk seg fast jobb. I en alder av 22 år var vi begge ferdig utdannet som ambulansearbeidere.
Kos deg med de fine bildene mine, og hyggelige lesning. Hyggelige kommentarer blir jeg veldig glad for.

Og du..ta ikke ALT så dønn seriøst av det som står her. Noen av tekstene mine er ekstremt overdrevet bare fordi at det skal være morsomt å lese.

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Instagram

Mine prinsesser

Photobucket Photobucket

Kategorier

Arkiv

Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak mammaoglillemor. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Designet vises best i Safari og Google Chrome. Designet er ikke tilpasset mobil/iPad/iPhone. Noen forskjeller vil forekomme i Firefox.

Design og koding av Mamma Moen Design
Photobucket
hits