Bare når det er helg

Frk Speedy i yndlingsskjørtet sitt, en genser som hun selv kjøpte for penger hun fikk fra Ba og den aller nyeste strømpebuksa si. Hun har hatt på seg bukse i dag. Da kom det heldigvis ingen tårer. Men da ungen skulle være med til byen på kafe, måtte hun ha skjerf i halsen - kort oppsumert så tok det ca 10 min ekstra før vi kom oss ut av døra, bare fordi hun absolutt ikke følte seg fin nok i skjerf. I dag har vi vært på rundttur den "store" flotte øya som Mo og Ba bor på. På veien rundt øya stoppet vi for å se på smålammene som akkurat var sluppet ut på marka. Vi kjørte forbi en traktor som spredde møkk på marka. Thea holdt seg så hardt i nesen, å lurte fælt på hvorfor de måtte gjøre slik. Vi stoppet på en kirkegård for å se på navn. Thea lurte da på hvor alle de døde var nå. Og da Mo sto ved siden av ei grav, sa Thea " Mo nu står du oppå en som e dø, du kan ikke stå der".

Vi stoppet for å se på noen geiter som sto ved veien. Da oppdaget Thea hvordan ei geit bæsjer og tisser. Det var tydeligvis veldig kult. Og da geitekillingen drakk melk, lurte Thea på om babyen også kom til å gjøre slik.

Da vi kom hjem fra rundturen laget vi taco, som vi spiste i stua.Thea spør ofte om vi kan spise middag i stua. Og i helgene bruker vi å gjøre det. Da kose hun seg. Etterpå lekte Thea baby med Mia. Og nå ligger Mia utslitt etter å vært baby i mange timer. Thea er også lagt seg - men hun ligger å ser på film på Ipaden. Det får hun bare lov til å helgene.Ha en fortsatt god helg♥

2 kommentarer

alt som har med bæsj og tiss å gjøre er hvist fryktelig morsomt i den alderen :P

Ewy Marie

25.05.2013 kl.23:59

Fine frøkna i skjørtet. Og den dukkevognen var jo bare kjempestilig :)
Ewy Marie: Dukkevogna er drit kul :) Digger den. Kult at mamma har klart å ta vare på den i så mange år :)
SiljeMerethe: Tja, hun er faktisk over den verste delen, heldigvis :)
vet ikke om mathias noen gang kommer over det, var rolig med det en stund, men så var det påan igjen .. og Kristine snakker jo om det samme som broren :P

Skriv en ny kommentar

Jeg heter Therese og er en jente på 23 år som er mamma til verdens fineste jenter som er født 2 September ?09 og 23 Juli ?13.
I Januar 2012 flyttet vi fra Vesterålen og til Vakre Lofoten, da pappa Tony fikk seg fast jobb. I en alder av 22 år var vi begge ferdig utdannet som ambulansearbeidere.
Kos deg med de fine bildene mine, og hyggelige lesning. Hyggelige kommentarer blir jeg veldig glad for.

Og du..ta ikke ALT så dønn seriøst av det som står her. Noen av tekstene mine er ekstremt overdrevet bare fordi at det skal være morsomt å lese.

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Instagram

Mine prinsesser

Photobucket Photobucket

Kategorier

Arkiv

Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak mammaoglillemor. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Designet vises best i Safari og Google Chrome. Designet er ikke tilpasset mobil/iPad/iPhone. Noen forskjeller vil forekomme i Firefox.

Design og koding av Mamma Moen Design
Photobucket
hits